torsdag 28 april 2011

Min huvudvärk

Min huvudvärk kommer sig alltid av en av tre orsaker. Vätskebrist, kaffeabstinens eller psykisk anspänning. Vätskebristvarianten botas enkelt med vatten. Koffein-suget tillfredställs med kaffe. Förstås. När inte vatten eller kaffe hjälper, eller ens en Treo, då gäller det att hitta något avslappnande.

En lugn löptur i skogen gör underverk. Särskilt en vacker vårkväll som ikväll. Sådär ja. Äntligen är den envisa huvudvärken väck.

5 kommentarer:

Sofie RW sa...

Skönt att du har recept på att fixa bort huvudvärken. Löptur ensam i skogen kan verkligen vända en dag!

hempa sa...

Så sant. Tycker att jag ibland får huvudvärk av att inte träna. Mer logiskt att brista på kaffe/vatten ger samma symptom.

Löpning & Livet sa...

Så sant. Löpning är medicin mot det mesta!

Anonym sa...

Hej namne!
Hittade av en slump in på din blogg idag och fastnade! Springer du något i brantbrink/lida? Jag har nyligen flyttat till Riksten och skulle gärna vilja hitta någon att springa lite långpass med! Jag tror att vi är jämnstarka löpare!
Mvh Annelie

anneliten sa...

Sofie, skogen är bra för både kropp och själ

Hempa, har aldrig tänkt på att det kan vara träningsbrist bakom huvudvärk - men så kanske det var. Har ju vilat rätt mycket denna vecka.

Andréa, beroendeframkallande men biverkningsfri

Annelie, har aldrig sprungit i Lida - trots att det inte är så långt från mig. Visst kan vi testa - långpass kan ju bli rätt tradiga när man är ensam.