tisdag 20 mars 2012

Löpare i bilen

Jag funderar lite över de där dekalerna. Barn ombord. Hund i bilen. Kul för er tänker jag. Men vad menas? Att jag ska köra annorlunda? Jag som alltid gör mitt bästa för att inte köra på andra bilar, och hittills har lyckats rätt bra.

Utom den gången när jag som 19-årig au pair i Massachussets körde familjen Wienekes bil rakt in i postbilen. Isgata. En rejäl smäll, men turligt nog inga brevbärar- eller hundskador. Jag hade Witchy, en matglad och smitglad labrador, i bilen. Ingen dekal i världen (hund i bilen eller brevbärare ombord) hade förstås hjälpt.

Jag har inte tänkt börja tillverka dekaler med "löpare i bilen" eller "träningsnörd ombord". Trots att de kanske skulle gå att sälja. Varsågoda. Fånig affärsidé bortskänkes.

8 kommentarer:

Ingmarie sa...

Tror faktiskt det redan finns. :-) Åtminstone här på andra sidan pölen.

fitnesscoachen sa...

Haha, jag hade lätt köpt en! Frågan är bara vad folk ska tänka, när de ser "barn i bilen" så tänker de automatiskt att de ska vara extra försiktiga (som du säger, man är ju redan så försiktig man kan!) men löpare? Kanske "ooops, hon kör nog fort!" ;)

Erik sa...

Det här var roligt, så sent som igår tänkte jag att jag skulle skriva något om alla dessa bildekaler. Men du hann först, och du gjorde det bra. Som alltid. :-)

Petra sa...

"Baby on board" som bebisdekalen heter har skulle i sana fall fa motsvarigheten "Runner on board". Det later nastan som loparen har gatt vilse. :)

anneliten sa...

Ingmarie, typiskt att jänkarna alltid ska vara först med att sälja saker ingen behöver.

Fitnesscoachen, jag tror jag ska tillverka en bara för dig faktiskt! "Fitnesscoach ombord" ska det stå.

Erik, jag tycker du ska skriva din version. Den har säkert annan vinkling och andra läsare (förutom Ingmarie och Patric, men de får väl stå ut). Jag vill läsa den.

Petra, runner on board - enligt Ingmarie finns de redan, i USA - var annars?

Ingmarie sa...

haha!
Du kanske gav dem idén ?

anneliten sa...

nej, jag var inte löpare på den tiden.

Erik sa...

Min dekalversion finns tillgänglig från och med tidigare idag. Kunde inte låta bli. :-)