tisdag 10 juli 2012

Det är tanken som räknas

"Grattis älskling, du får en TRX av mig!" Det är tanken som räknas. Och jag tänker låna ofta.

Jag har länge sett fram emot en födelsedag. Inte min dock. Jag har länge väntat på att min käre man ska fylla år. Eftersom jag länge vetat att det är just en TRX jag vill köpa åt honom.

Men lite svidigt känns det med över tvåtusen om man vill ha ett dörrfäste också. Och det vill man. På gymgrossisten var dörrfästena slut. Då kom jag att tänka på Tradera. 649 kr + lite frakt och en helt ny oöppnad kartong kom hem till mig. Inklusive dörrfäste. Någon liten fundering på var grejerna egentligen kommer ifrån flög genom mitt huvud. Sedan slog jag motvilligt in i fint paket. Rosa med ljusblå snören. Motvilligt för att jag egentligen ville prova genast. Men till och med jag har en ego-gräns.

Jag är nöjd över att komma så (relativt) billigt undan. Vill man komma ännu billigare undan kan man pyssla ihop sin egen TRX - som Träningsglädje beskriver. Supersmart. Men då ingår inget dörrfäste.

5 kommentarer:

Lisa sa...

Perfekt! Thats the way to do it:)

Ingmarie sa...

500 spänn på Blocket är ännu bättre. ;-) Inkl. allt.

Kenneth sa...

Bättre present finns nog inte! har tränat typ 4000 pass på gym men nåt bättre än TRX har jag inte provat! fick mitt i måndags och kört 3 pass sen dess:-) både styrka,uthållighet och stretching i ett paket,perfekt!! (och hittade löplabbets skoväska som funkar bra som dörrstopp.

Unknown sa...

Kör RedCord lika bra och lika dyrt.

Peace Love och Löparskor!

anneliten sa...

Lisa, visst är det smart att köpa presenter som man själv vill ha. Men eftersom det var så genomskinligt fick han ett par saker till.

Ingmarie, och jag tänker vara nöjd ändå :-)

Kenneth, själv blev jag vrålförkyld i samma stund som maken öppnade paketet - så jag har inte provat ännu. Men snart så.

Jesper, så vad är fördelen?