tisdag 30 oktober 2012

Jag hann!

Klockan 16.15 sitter jag i ett plan på en runway på Åbo flygplats. Klockan 17.57 sitter jag på en spinningcykel i Huddingehallen. Jag hann. Med tre minuters marginal.

En timmes tidsskillnad till Finland visserligen (jag landade på Arlanda strax efter 16 svensk tid), men jag tycker ändå jag var överraskande snabb som hann hem via Arlanda Express, Tunnelbana (lätt försenad på grund av hala spår - what else is new...) och bil, hann klämma i mig en macka på Gateaus valnötsbröd som jag hann köpa på hemvägen, hann byta om, hann kasta ner spinningskor, svetthanduk och vattenflaska i träningsväskan och hann precis till träningshallen. Det hade jag inte räknat med. Hade inte räknat med att hinna träna alls idag.

Om det inte hade varit ett Sofie-pass hade jag nog tvekat en minut, tänkt att jag nog ändå skulle komma försent, och kanske tagit den tidiga morgonen (väckarklockan på 4.20 för att hinna 6.30-planet till Åbo) som förevändning och skippat. Men nu var det ett Sofie-pass. Och dem vill jag ju ogärna missa.

4 kommentarer:

Ingmarie sa...

Wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Snorkkis sa...

Bra speed där. Rörde du dig på flygplatser, tåg och tunnelbanor iförd höga klackar?

Lisa sa...

Ibland är det så jäkla bra att vara tidsoptimist!!:D

anneliten sa...

Ingmarie, jag säckade ihop idag istället. Hade tänkt springa. Kom hem 18.30 vrålhungrig. Och trött. Imorgon.

Snorkkis, för en gång skull ganska platta stövlar faktiskt.

Lisa, jag hade en plan B - löpardojjor i väskan om jag inte skulle hinna till spinningcykeln. Då kändes det enklare att chansa.