söndag 24 februari 2013

Ovilja att binda mig

Ett av argumenten för Huddingehallen från allra första början var friheten. Medan andra gym kräver medlemskap och årslånga bindningstider säljer Huddingehallen klippkort. Eller till och med enkelbiljetter om man vill. Jag har varit Huddingehallen trogen under ganska många år nu - just för att jag inte vill binda mig. Löpning är min grej och när jag kan springa springer jag helst ute. Helt avgiftsfritt.

Många tolvgångers klippkort har det blivit genom åren. Det har känts som det mest ekonomiska. Med frihetskänslan intakt. Men i början på hösten - när fötterna krånglade som mest, bestämde jag mig efter viss tvekan för ett halvårskort. Det tog slut idag.

När jag med hjälp av jogg.se räknar ihop hur många gånger jag passerat kortläsaren hamnar jag på 66 incheckningar. Varav cirka en tredjedel är för dubbelpass, med spinning och CXworx som den vanligaste kombinationen. 66 passager är 5.5 klippkort och när jag jämför kostnader har jag "sparat" 2 500 kronor.

Nu måste jag bestämma mig för fortsättningen. Ska jag slå till på ett årskort kanske? Efter så många år är det kanske dags att binda sig?

2 kommentarer:

Lennart sa...

jatg tycker att du ska binda dig :-).

Troligtvis kommer det bli så att om du köper ett årskort kommer dina skador läka så att du inte behöver utnyttja kortet vilket betyder att du kommer förlora pengar. Så skulle det nog bli för mig i alla fall :-).

anneliten sa...

Aha, du tänker så. Typiskt att skadorna skulle läka just när jag köpt årskort liksom ;-) Min vanliga tur...