tisdag 11 februari 2014

Olika är vi i mitt hus

Vi är verkligen olika. Min P och jag. Jag hör hur det knakar i trappan. Den som TRXen är fäst i. Min P kan träna hemma. Han stryker en skjorta. Kör några drag i TRX-remmarna. Glor lite på sporten. Gör några armhävningar. Hämtar in ved till brasan. Står i plankan en stund.

För mig är det antingen eller. Jag behöver träningspass. Avgränsade med början och slut. Helst med någon som bestämmer vad som ska göras. Åtminstone när det handlar om styrka. Det är väldigt länge sedan jag tog i TRXen. Utom för att hänga undan den för att jag tycker att den är ful där den hänger i vårt vardagsrum. Men den kommer snabbt fram igen. När min P ska stryka en skjorta. Eller titta på sporten.

Träning som blir av är nyttig. Var och en gör på sitt sätt.

5 kommentarer:

Lisa sa...

Jag är PRECIS som du. Antingen ett rejält pass, eller inget alls. Och en oanvänd trx... Eller, i trädgården har den iofs använts:)

Snorkkis sa...

Haha, ja vi är olika. Kör också helst intensivt (dock hemma och verkligen ingen annan som säger vad jag ska göra), medan maken är som din P. Likadant när han städar... det tar evigheter för att han sitter vid datorn, ringer nåt samtal, och gör en massa annat mellan dragen med dammvippan. Men det funkar ju också, även om jag skulle göra annorlunda.

Rund är också en form! sa...

Jag är också precis som du. Har svårt att träna hemma. Och om jag väl gör det ska det gå fort, fort, fort så jag blir klar. Inte gå omkring och göra lite här och lite där. Nä det går INTE!! ;-)

Ingmarie sa...

Ja antingen eller. Träna hemma klarar jag inte av. Jo ute men inte inne. Där vill jag ha det träningsfritt. :-)

bureborn sa...

När jag tränar är jag mer som du än som P - antingen är det på eller av. Men när det komemr till stretching kommer jag ofta på mig med att pyssla en massa annat mellan hundar och kobror.