onsdag 3 september 2014

Genialiskt

Man märker när något företag fått idén att marknadsföra någon produkt (eller märke) genom att ge gratis prov till några bloggare med genomslagskraft. Det går som en våg liksom. Samma pryl beskrivs av flera inflytelserika (eller i alla fall väl-lästa) bloggpersonligheter nästan samtidigt. Från början en ganska genialisk idé i sig själv. Om än inte helt ny.

Jag har inget emot att bloggare "upplyser" om produkter de fått i reklamsyfte. Så länge det är uppenbart att det är så det är. Och uppenbart är det för det mesta. Den senaste "reklamvågen" jag uppmärksammat är Flip Belt. Den kroken svalde jag. Med hull och hår. För jag tyckte det verkade vara en så bra produkt. Något som kanske skulle fylla ett behov jag faktiskt har.

Före hjärtkalabaliken hade jag sällan mobiltelefonen med mig när jag sprang. Efter hjärtkalabaliken har jag ALLTID med mig mobiltelefonen. Nu när det är varmt har jag inga kläder med fickor utan håller telefonen i handen. Klart att det inte går! Klart att jag behöver ett Flip Belt. Jag har ingen stor inflytelserik blogg så jag fyllde i kreditkortsnumret och klickade hem ett.

Det enkla är oftast det mest geniala. Flip Belt. Ett ringformat rör av elastiskt tyg (följ länken ovan och titta på bilderna om ni undrar vad jag försöker beskriva). Man sätter "bältet" i midjan, ploppar i det man vill ha med på träningsrundan och flippar runt. Plopp och flipp. Voilà! Sitter som en smäck. Fantastisk uppfinning i all sin enkelhet. 

Att ett ringformat rör i elastiskt tyg kostar nästan 300 kr... Ja, jag tycker faktiskt att det är värt det. För för mig fyller det ett verkligt behov.

6 kommentarer:

L sa...

Jag har funderat på ett sånt men reagerade på prisnivån så det fick ligga till sig och mogna lite.
Hmmm, man kanske ska slå till...

L sa...

Förresten, man kunde ju välja om man skulle ha det i midjan eller på höften. Vad rekommenderar du?

anneliten sa...

Jag har mitt strax under midjan. Sätter det i midjan och viker det neråt. Och där sitter det kvar. Superbra. Mammas kommentar var givetvis "kan man inte sy ett sådant själv?" Och det kan man förstås om man hittar ett så bra tyg :-)

Staffan sa...

Jag gillar egentligen inte att ha med sig så mycket saker men ibland vill eller måste jag, t ex brukar jag ha telefonen med mig om jag springer i skogen. Jag har precis köpt ett (nej jag blev inte sponsrad den här gången :) Flipbelt jag också efter att ha läst om det på alla bloggar. Precis som du skriver har det ju inte gått att undvika! Efter bara ett pass måste jag säga att jag är väldigt nöjd, kände knappt att det satt där, en viss tendens till att åka uppåt mot midjan fanns men när jag drog ner det på höften satt det bra på plats och grejerna i, nycklar/mobil, låg stilla!

L sa...

Wow, jag blir mer och mer sugen

anneliten sa...

Staffan, jag önskar att jag hittat flip belt tidigare - det är så mycker skönare än de där vidriga blodtrycksmanchetterna till hållare. Har flera sådana, men tar hellre telefonen i handen. Men Flip belt känner man ju inte ens av.

Lisa, slå till vet ja´! Eller sy ett.