måndag 20 december 2010

Tappad lust

Känner inte för att blogga. Har tappat det mesta av träningsglädjen. Behöver släppa lite på pressen som det innebär att träna hårt mot ett specifikt mål. Letar febrilt efter borttappad lust. Återkommer om jag hittar den.

16 kommentarer:

Löpning & Livet sa...

Men oj då. OK att tappa lusten att blogga, det är ju inte så farligt. Men att tappa träningsglädjen låter värre :( Hoppas du hittar den snart!

fitnesscoachen sa...

Vila, fira jul o mys med familjen istället. Träna kan man alltid göra sen! :-)

Erik sa...

Det verkar som om du behöver softa ett par dagar. Ta hand om dig!

Träningsglädje sa...

hoppas den hittar till dig snart, träningsglädjen. lite vad-du-villträning kan kanske hjälpa?

Lisa sa...

Känner igen känslan! Kanske vädret påverkar mer än man tror. Jag känner i alla fall att det undermedvetet är kämpigare att ge sig ut när man måste dra på sig 40 lager kläder och känner sig som en Michelin-gubbe... Du kommer igen:)

Jenny sa...

Vädret påverkar otroligt mycket.....hoppas lusten kommer tillbaka snart!

Ingmarie sa...

Jag tror och hoppas lusten kommer tillbaks. Släpp alla "måsten" och gör bara det du vill för stunden. Jag, och alla andra, finns kvar. Stor kram min fina vän

Staffan sa...

Lågsäsong för löpning betyder för många lågsäsong för bloggande också och det märkts överallt nu!

Dra ner på kraven. Åk lite längdskidor istället om du har sådana, fantastisk bra och rolig träning! Spring kortare pass när du ändå springer, ställ in ett pass eller två, det brukar göra att lusten att springa återkommer!

Det ÄR segare just nu med underlaget och alla kläder, jag försöker att inte tänka för mycket innan utan bara ut och köra.

Klart du kommer igen!

Anna (Orka mera) sa...

Usch vilken tråkig känsla. Hoppas lusten kommer snart tillbaka. Ta det som det kommer, njut av en god jul och låt träningsglädjen hitta tillbaka till dig. Ibland behöver man bara en liten paus. Massor av träningspepp!!!

Sofie RW sa...

Det bästa med dalar är att det brukar komma toppar därefter. Vila, njut och ha en skön jul! Kramar!

Daniel sa...

Här kommer mer pepp och kramar från södern!
Hoppas du hittar gnistan snart och stressa inte fram något utan låt det ta den tid det behöver.
Kram!

Jona sa...

Du kommer tillbaka nästa vecka Anna, för då är dagen åter kommen, du är bara tillfälligt nere för att det är fullmåne och månförmörkelse och vintersolstånd och fan och hans moster på på en gång, tro mig, jag har en tumme med universum :o)

Johan Renström sa...

Nu är det så mörkt och det är så mycket med julen och många har mycket på jobbet att det nästan är risk att man blir lite utbränd. Jag har känt mig less den här veckan, trött och sliten av jobb och julstök, och när två träningar förstördes av snöstorm tappade jag lusten i golvet och den gick i tusen bitar. Men bara jag får ledigt och julen är över då tror jag att det går att få ihop lusten igen. Man kan inte gå för fullt jämt. Det kommer svackor och de har man råd med. Pröva något annat än löpning och släpp på kraven. Titta på månförmörkelsen ikväll och begrunda att vi snart har passerat det mörkaste dygnet på året. Lusten kommer tillbaka:)

Unknown sa...

Urkan da va träääligt som vi närkingar säger, hoppas du hittar den igen efter jul. Hörs vi innan dess så God Jul!

Peace Love och Löparskor!

Petra sa...

Och sa en liten peppning och kram ifran Down Under! Ville bara saga det! Jag forstar helt och hallet hur det kanns!

anneliten sa...

Tack för alla glada tillrop - det värmer. Var helt enkelt helt fed up på knäppskallar på jobbet och alla krav som ställs på en heltidsarbetande mamma, dotter och svärdotter dagarna innan jul. Så fed up att inte ens löpningen kändes rolig. Den som brukar vara mitt andningshål... Alla ni som har en chef - tänk på att den chefen också är en människa, med fel, brister och känslor.