torsdag 13 oktober 2011

Prioriteringar

Prioriteringar styr. Träningen kan bli av om den prioriteras. Nu sitter jag här med tre dagar kvar av veckan och tre löppass och ett pump-pass kvar av samma veckas träningsplan.

Hur blev det så?

Jag prioriterade jobb. Deadlines har en förmåga att krypa under mitt skin.

Jag prioriterade Red hot chili peppers koncert. Och en kväll på stan med min käre P. Det känns som helt rätt prioritering.

Jag prioriterade jobb. Igen.

Jag prioriterade kvällsaktivitet med jobbet. Näst intill obligatoriskt när man råkar vara gängets chef. Tycker jag i alla fall. Beachvolley på "the beach" i Södertälje kan väl nästan räknas som träning tänker jag (svettig och trött blev man, och roligt var det), men det kan nog inte räknas som löpning.

Så här sitter jag nu med restnoterad träning. Imorgon är det jag som fredageftermiddagsskolkar från jobbet igen. För att springa.

5 kommentarer:

Suzan sa...

Hade en fd kollega som tränade beachvolley i södertälje, hann aldrig testa med med henne innan hon flyttade dock mend et verkar kul!

Snorkkis sa...

Beachvolley kanske vore nåt. Inte fel att vara lite social i sitt motionerande. Hoppas du fick en skön runda idag!

Ingmarie sa...

Så länge det känns ok för dig så är det ok.
Jag kommer dock aldrig att blicka tillbaks på mitt liv och önska att jag jobbat mer...

Lisa sa...

Beachvolley är helt klart träning;) Hade varit det för mig i alla fall! Fast jag förstår att du inte, ens med den bästa av vilja, kan räkna det som löpning...

anneliten sa...

Suzan, du misade något där! Ta igen det om du får chansen.

Snorkkis, jag tor du skulle ha kul där i sanden.

Ingmarie, för mig handlar det inte om att jobba mycket, utan om att känna att jag uträttar något och når mål. Tyvärr blir det för många timmar ibland - och det är inte bra förstås. Jag ÄR mitt jobb lite väl mycket ibland :-)

Lisa, jag skriver in det i träningsloggen så får vi se vad tränarn säger...