tisdag 27 mars 2012

Blueberrys styrkeprov


Skrivbordslunch idag. På mitt kontor i stan. Lyxigt med Blueberry nära till hands. Men ack så svårt att öppna smoothie-flaskan. Nästan omöjligt faktiskt. Och jag som trodde jag var ganska stark.

7 kommentarer:

Snorkkis sa...

Men då fick du ju styrketräning på samma gång! Jag får väl muttra för mig själv då som en gnällspik och enda i bloggvärlden som inte gillar blueberry. Men så är jag ju rätt svag också.

Anna (Orka mera) sa...

Lyxigt med Blueberry inpå knuten. Fast det är klart, det hjälper ju inte om man inte kan öppna korken :)

Då kan man lika bra bo i Kävlinge vars enda lunchutbud består av sibylla, sumpiga klyftpotatisar i brunsås och överkokta grönsaker... Eller nä.

Patric sa...

"Blueberry - gott som räcker länge"

anneliten sa...

Snorkkis, Nu blir jag nyfiken - varför gillar du inte Blueberry?

Anna, min man brukar säga att jag hellre skulle svälta ihjäl än äta en sibylla-korv med mos. Och han har nästan rätt. men jag är uppväxt på landet så jag vet hur det är att inte ha Blueberry-ställen (mer än blåbärstuvorna i skogen då)

P, jag var tillräckligt hungrig för att inte ge upp trots att handen värkte. Tänkte dock att det aldrig hade gått om jag haft artrit.

Träningsglädje sa...

;) grejen med förpackningarna är att man ska ta bort en plastflärp innan man börjar "skruva"... tog mig ett tag innan jag kom på det, men nu vet jag.

Erik sa...

Kontor i stan! Läge för lunch någon dag?

Snorkkis sa...

De hela två gångerna jag lunchat där... typ 2009 tyckte jag att det smakade som att tugga på kartong. Torrt och trist. Och smoothies inte riktigt min grej - vill hellre tugga; men inte då kartong (gärna biff ;) )