torsdag 8 mars 2012

Lite säckig

Min gamla baddräkt. Hur mycket jag än tycker om den, med sin glada röd-orange färg och små blommor, så måste jag konstatera att den säckat ihop. Tyget är så där tunt och oelastiskt. Så där som det blir efter många timmar i klor-blandat vatten.

Min kropp. Den är funktionsduglig och jag tycker om den också. Men liksom baddräkten har den blivit lite säckig med åren. Så jag förstår damen som hjälper mig välja ny baddräkt när hon föreslår en som lyfter bysten lite och formar. Byta kropp mot en ny och mer stunsig kan jag ju inte. Men köpa en baddräkt som håller in lite här och där - det går alldeles utmärkt.

Min nya baddräkt är kanske inte lika färgglad som den gamla, men jag tycker den är snygg.

Premiärdoppet för nya baddräkten blir i Eriksdalsbadets 50-metersbassäng. I sällskap av Lisa går vattenlöpningstiden fort och jag vill inte gå upp fastän jag måste. Måste för att jag är så kissnödig (vattenlöpning har den effekten) och måste för att jag har en tid att passa. Lisa är så himla rolig att prata med. Vi konstaterar mer än 20 års åldersskillnad. (Lisa behöver ingen baddräkt som formar och håller in). Jag konstaterar att det är väldigt spännande att möta Lisa. Löpningen och bloggandet har lett mig till människor jag aldrig skulle ha träffat annars.

7 kommentarer:

Ingmarie sa...

vad roligt att ni fick sällskap! och visst är det coolt med åldersskillnaden! Eller är det bara som vi är så fixerade vid den...?

anneliten sa...

Det underliga är att jag inte tänker på åldersskillnaden egentligen. Bara konstaterar fakta liksom. Hoppas förstås att det inte är annorlunda för Lisa.

Lisa sa...

Tack själv! Vad synd att jag inte hann se den nya baddräkten ordentligt, hehe. Men jag håller med om det där med åldersskillnaden, det är inget jag tänker på heller! Det är bara så kul att man hittat så trevliga människor via bloggens värld:)

Per sa...

Eller så får man simma klädsim....

Ålderskillnad....27 åringar kan ju
umgås med 80+ nu för tiden, sånt är skoj.

Sara sa...

Vad härligt det låter. Jag vill också! Jag funderar på Sthlm-besök den 11-13 maj. Har du lust att utmana ålderskillnaden trampa vatten med mig då?

Snorkkis sa...

Är säker på att du egentligen inte heller behövde någon formande baddräkt egentligen. Åldersdiffen sätts snabbt till sidan just för att man har gemensamma intressen som man vill prata om tror jag. Kul i alla fall!

anneliten sa...

Lisa, du får kanske se baddräkten på onsdag...

Per, klädsim. Hmm. Minns ine att jag gillade just det så särskilt när jag var barn och tog diverse simmärken. Såg att du har en blogg om just klädsim. Interesting.

Sara, då springer vi väl på riktigt hoppas jag. Och lite i vattnet som komplement kanske.

Snorkkis, länge senda jag träffade dig - springsällskap när jag är på "banan"?