måndag 25 februari 2013

Framplockat

Rullar ut yogamattan gör jag inte. För den ligger redan där. Under TRXen. Som för det mesta hänger från loft-räcket redo att användas - något jag sällan gör. Bredvid yogamattan står strykbrädan som allt som oftast är uppställd. Fast jag nästan aldrig stryker.

Jag rullar inte ut yogamattan. För den ligger ju där. Men jag stoppar i en yoga-DVD i spelaren. Det var länge sedan.

Ett litet strykbrädeben syns till vänster i bild. Klotformade golvlampor ger yogamysigt ljus. Utanför fönstret glittrar snön i månljuset. Helt okej yogamiljö. Om man tänker bort strykbrädan. Och TRX-remmarna. Men det är väl just det man ska. Tänka bort omgivningen. Fokusera inåt.

5 kommentarer:

Lisa sa...

Heja!
jag har också en yogamatta. Aldrig yogad på. Men har faktiskt rullat ut och legat på den några ggr när jag haft ont i ryggen...

bureborn sa...

Jag har min yogamatta under soffan. Där gör det igen som helst nytta. Men det gör inte pull-up-stången heller, trots att den sitter i dörröppningen. Tror jag har blivit blind för stänger...

anneliten sa...

Jassåminsann! Inte bara min yogamatta som är lite bortglömd.

Ingmarie sa...

Jag tror faktiskt det kan vara bättre att ta fram och plocka bort.Då blir det en del i själva proceduren. Man börjar och man slutar.
Tror som bureborn skriver att man blir "blind" till slut.
Både yogamatta och TRX ligger i garderoben när de inte används.
Men ändå används de flitigt. Särskilt yogamattan. :-)

Anna (Orka mera) sa...

Min yogamatta bor i bilen. För jag yogar oftast inte hemma nuförtiden. Och tar jag in den från bilen glömmer jag den och får yoga på en svettig utlåningsmatta. Den risken är inte värd att ta.

De gånger jag yogar hemma får jag öva på min tänka-bort-förmåga, då mattan delar golv med såväl dammråttor som barnens leksaker och mannens cyklar :)