onsdag 19 januari 2011

Ibland är jag snäll

07.15 onsdag morgon. Upp på löpbandet. Kroppen känns seg som kola. Den har inte fått frukost och det är mindre än tolv timmar sedan gårdagens vikthivande i body pump-salen. Kroppen lider visserligen inte av någon nämnvärd jet-lag - det var förra veckans USA vistelse för kort för. Men den lider definitivt av sömnbrist. Sömnbrist som påbörjades i USA och sedan byggts på här hemma. Byggts på av jobb fram till midnatt och tidiga morgnar. Fem timmars sömn per natt är alldeles för lite.

Bandet på ynkligt långsam hastighet. Jag bestämmer mig för att vara snäll mot kroppen. Ibland är jag sådär snäll. Då kanske kroppen är snäll tillbaka tänker jag, och ger mig massor av ös nästa gång. När jag har sovit ut.

5 kommentarer:

Löpning & Livet sa...

Kombinationen löpband och tom mage brukar aldrig funka bra så jag förstår att det funkade extra dåligt utan sömn. Hoppas din kropp är lika snäll som min och belönar dig för att du är så snäll mot den :)

Sofie RW sa...

Det lönar sig att vara snäll mot kroppen tror jag. Hoppas att den får lite extra, välförtjänt sömn snart. Och ordentlig frukost såklart!

Ingmarie sa...

Klokt! Prioritera sömn och mat nu!och en dejt med mig när jag kommer hem. ;-)

LOPARJANNE sa...

Du är då alltid så snäll! Inte bra för oss andra... :)

anneliten sa...

Andréa, jag brukar kunnaspringa hyfsat på morgonen på tom mage. tror sömnbristen var en värre bov.


Sofie, klart man ska vara snäll mot sin kropp, men bara inte alltid låta latmasken vinna.

Ingmarie, bokat!

Janne, nejdå - iblnd tvingar jag min stackars kropp till intervaller ;-)