onsdag 26 oktober 2011

Dressed in pink?

Rosa är väl inte riktigt jag. Ändå föll mitt val på en knallrosa tröja. När jag egentligen var på Runners store för att köpa mina NYC marathon-skor.

Jag har hört att nya, lätt insprungna skor är bra att ha på New Yorks hårda gator. Men Runners hade inget som passade mina lite ankformade (smala bak och breda fram) storlek 36½-fötter. Säljaren rekommenderade istället att jag höll mig till mina Adizero trots att de har en mara, ett Lidingölopp och en del fartpass i sulorna. Säkrare kort tyckte han, än de snygga men lite smala Saucony Kinvara som var det enda tänkbara som fanns i min storlek. Jag gillar säljare som inte gör allt för att sälja. Till dem kommer jag gärna tillbaka.

Med pengar sparade på uteblivet skoköp blev det istället kläder. Tomhänt kan man ju inte lämna en sådan godisaffär. Inte jag i alla fall. Och något måste jag ju ha på mig på den stora marathon-dagen.

Rosa Asics-tröja, svarta capri-tights med rosa revärer, också från Asics och en svart Craftväst blev det.

Väderprognosen för NYC den 6 november säger mellan 11 och 15 grader och lite regn. Kanske blir min outfit lagom om jag skippar västen? Provsprang, helt enligt regelboken, kläderna under söndagens långpass. Väl hemma var jag underligt dyngsur på rumpan. En solig dag. Mystiskt. Det har aldrig hänt i några andra kläder. Ska jag våga använda dem? Var det västen som var boven?

9 kommentarer:

Lennart sa...

Snyggt!

Daniel sa...

Nice! Du ser verkligen laddad ut inför NY :)
Säkert västen som var boven!

Patric sa...

Är det inte löpningen som ska vara i fokus?

Unknown sa...

Ser bra ut 'dressed to kill' du kommer äga NY =)

Peace Love och Löparskor!

Anonym sa...

Läckert!
Har aldrig sprungit med väst,men väl åkt skidor. Och jo, nog tycker jag att det blir lite blötare än det borde neråt bakändan.

Cattis sa...

Det är min dröm New York marathon, vad det ska bli roligt att följa dig där och läsa om dina upplevelser.Lycka till/Cattis

Anna sa...

Skitsnyggt! Med nya löparkläder springer man alltid lite snabbare.

anneliten sa...

Patric, klart att löparkläder ingår i begreppet löpning. Man behöver inte vara snygg när man tränar tycker jag.

Daniel och Bureborn, så ni tror det är västen? Det tror jag med.

Alla andra, tack för komplimanger och lyckönskningar.

Lisa sa...

Megasnyggt:) rosa passar dig fint! Lyser upp lite hostmorkret.