söndag 5 maj 2013

Springa till

Vad gör man inte för att göra långpassen lite mer intressanta? Man kan ju springa till någonting. Jag bestämmer mig för att springa till dotterns fotbollsmatch. Jag planerar att komma fram lagom till andra halvlek. Lagom mycket fotboll för mig.

Utmaningen ligger i att hamna på rätt antal kilometer med ett mål som jag är ganska osäker på var det ligger. Jag misslyckas lite med bedömningen av sträckan och får dra en liten extra repa för att få ihop det antal kilometer jag tänkt mig. Bättre så än tvärtom när man har en tid att passa.

Väl framme drar jag på mig överdragskläder som jag skickat med lagledaren (vi delar bil och hus så det var enkelt fixat). Så frysa behövde jag inte göra. Men hungrig var jag. Tänkte inte på att packa ner något ätbart nämligen. Jag lär mig till nästa gång.

3 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Typiskt bra sätt att få in träning i späckat schema! Gör det ofta! Har grym rutin på maten och det händer inte att jag glömmer påfyllning. Däremot kan jag glömma bh, skor (ifall jag cyklat)eller andra nödvändigheter. Dessutom missbedömer jag alltid sträckan (eller motvinden) och får avsluta med spurt sista kilometrarna...

Anonym sa...

Man lär så länge man lever. :-)

anneliten sa...

Anna, jag får försöka lära av dig :-)

Rund, ja, men ibland glömmer man det man lärt sig :-) Till exempel att man behöver näring efter långpass.