söndag 14 mars 2010

Till Indien

Väskan är packad. Maken är pussad. Tonåringarna är inte så mycket för pussar just nu - i alla fall inte mamma-pussar.

Till Indien ska jag i några dagar. På jobb. Hotellet vi bor på har gym med löpband. Inte vid någon av mina tidigare resor har jag lyckats pricka in hotellgymmets öppettider, som är ungefär samma som normala människors arbetstider och därmed krockar med mina heldagsmöten. Denna gång ska jag förklara för personalen att jag inte tänker bo hos dem nästa gång om de inte öppnar gymmet någon timme tidigare för mig. Kanske går det, kanske går det inte.

Skorna är i alla fall nerpackade. Liksom mina gröna gummiband. Om inte annat får jag väl ägna mig åt höftstärkande rehab och tåhävningar. Eller låta mig inspireras av Snokkis-Sofies hotellträning.Jag ville inte resa utan att springa ett sista pass med Ingmarie. Medan jag är i Indien åker Ingmarie till Albuquerque och är borta nästan en månad. Hon ska springa på isfria stigar tänker hon. Idag sprang vi som små "bambisar", i våra odubbade skor. Men med solens strålar i ansiktet. Mumma att träffa Ingmarie, mumma att få sola sig lite.

En så fantastisk löpare och människa som Ingmarie har jag inget emot att hamna lite i skuggan av. Eller sola mig i glansen av...

2 kommentarer:

Ingmarie sa...

Jag hoppas verkligen att jag inte skymmer solen som alltid skiner runt, på och från dig! Hoppas du får en ok resa och snart springer vi ihop igen! (Och gärna lunch,fika,bio med förstås!)

MarathonMia sa...

Ingmarie är fantastisk! Du är inte så pjåkig du heller! Galet duktig. Ha det toppen i Indien och hota med Surströmming om de inte har vettiga öppettider på gymet!