fredag 3 september 2010

Imorgon får det vara bra

Jag har bestämt mig för att imorgon är jag frisk. Och då ska jag springa. Dra frisk luft djupt ner i lungorna. Nu får det helt enkelt vara nog med snuva och träningsvila.

Jag har inte tränat sedan söndagens långpass. En frivillig och fyra ofrivilliga vilodagar senare kryper det i den nu hyfsat friska kroppen. Att näsan fortfarande är täppt och halsen lite rosslig ignoreras. Hade nog gett mig ut redan ikväll om inte LL hade varit så nära. Sådan brukar jag nämligen vara - optimistisk och snabbt på igen. Ibland går det bra ibland ger det långdragen hosta och annat skräp. Vill inte riskera att dras med förkylningsrester hela vägen fram till abborrebacken, så jag vilar i typ 16 timmar till. Imorgon. Då.

6 kommentarer:

Daniel sa...

Imorgon är du frisk! Så är det bara! :)

Erik sa...

Lycka till med löpningen idag! Det kommer att gå riktigt bra.

Jenny sa...

Klart du är frisk!

Petra sa...

Ja, imorgon vill jag kunna lasa har att du varit ute pa ett pass!!

Anonym sa...

Eftersom du ger dig en extra vilodag, tror jag på dig när du skriver att du är frisk nog. Ut och kuta med dig!
Jag å andra sidan, visste mycket väl att jag inte borde springa, men gjorde det ändå. Så nu snorar jag ordentligt. Men det gör nu inte så mycket, jag har ju inget LL att hålla mig tipp-topp inför.

anneliten sa...

Tyvärr blev det inget lördagspass - städningen kom ivägen. men Bureborn då - jag som trodde du var förståndig nog att hålla dig lugn när du är sjuk ;-)