torsdag 9 september 2010

Ståvilesällskap

Många intervaller. Många ståvilor i sällskap av miljoner mygg. Minst hundra myggbett.

Många backar. Det blir så när intervallerna ska göras i kuperad terräng.

Mycket slem. Rester av förkylning som inte märks i vila men gör sig påmind i rörelse.

Dagens upplägg var sex intervaller à fem minuter och tio stycken kör-så-det-ryker-en-minutare. Det var lite trögt. Det rök inte så mycket. Men det gick.

4 kommentarer:

Daniel sa...

Härligt att du kommit igång igen efter förkylningen! Skit i röken, den kommer lagom till LL. Huvudsaken är att du är gång igen och att du nu får vara frisk tills det är dags. Håller tummarna för dig!
Funderar förresten på om vi skulle slänga några ord före starten på LL. Hör av dig om du känner för en träff innan så kan vi ju se om vi kan bestämma en tid och plats? :)

Ingmarie sa...

Gött!!!
Det där är inget blöjpass minsann! :-O Jag tror nog det rök lite med. Och myggen kanske gjorde att du tryckte på lite extra. ;-)

Anonym sa...

Fy för mygg. Fast jag tycker nästan de är värre under löpningarna. För då får man in dem i munnen. Men det kanske bara är jag - jag flåsar för mycket. Det gör inte vältränade brudar som kommer att springa som blixten på LL. Du alltså!
Underbart att höra att dina hälsenor blivit bra också.
Själv får jag fortfarande betala priset för att ha tränat krasslig. :-(

anneliten sa...

Daniel, självklart ska vi ses! Jag blir besviken annars! Jag kommer att vara på Lidingövallen en bra stund innan för att hämta nummerlapp. Låt oss återkomma när det närmar sig.

Ingmarie, klart det inte är ett blöjpass - det är ju du som hittat på det ;-)

Bureborn, myggor i munnen - nä det är inte heller kul. Trist med förkylningen. Testa kisel för hälsenorna!