tisdag 26 mars 2013

Back in the saddle

Tillbaka på cykelsadeln alltså. Bokade tidigt i morse en av de eftertraktade spinningcyklarna till Sofies klass. Åkte direkt från jobbet till gymmet. Sörplade i mig en smoothie från det lätt horribla Café Våga, ett mat-hak som hör ihop med simhallen som hör ihop med gymmet. (Jag har aldrig förstått hur man kan bada, mumsa lite pommes frites och korv och sedan bada igen. Jag är nog löjlig, men jag tycker det känns ofräscht på något sätt. Flottig mat och badhus hör liksom inte ihop för mig).

Café Vågas smoothies är nog inte av den allra nyttigaste sorten, men jag behövde energi. Energi för att kanalisera all den undertryckta träningslust som ansamlats under tre dygns konstant magont och ett dygns återhämtning. Sammanlagt fyra dagar utan träning. Det händer väldigt sällan. Fyra dagar är en evighet av ofrivillig vila. Ja, jag vet - jag är en endorfin-junkie. Och på den där cykelsadeln fick jag precis den endorfin-kick jag behövde. I am back.

9 kommentarer:

Snorkkis sa...

Härligt. Magont är verkligen ingen höjdare... har man ont i magen kan man inte koncentrera sig på nåt. Käk mitt i simningen. Nja, låter inte som något för mig heller; fast när jag sprang riktigt långa långpass för nåt år sedan testade jag ibland att äta nåt för att se hur ultrakroppen reagerade på energiintag. Det skulle de flesta också tycka är tokigt.

Ingmarie sa...

Gött att du är tillbaks! (Kör samma program som jag föreslog förra veckan) Låter som om det är ungefär lika läskigt där som på E-badet... :-(

Anonym sa...

Magont är riktigt pestigt! Hade också skippat badhuskorven i det läget. Och alla andra lägen... Välkommen tillbaka!

Anna (http://blogg. Piggelina.se)
(Lyckas inte kommentera som vanligt från iphonen

Lisa sa...

Skönt att du e tillbaka! :)
kanske även i poolen framöver?

bureborn sa...

Varmt välkommen tillbaka!

Sara sa...

Skönt att magen slutat bråka - kör hårt i sadeln och låt endorfinerna spruta.

Anonym sa...

Skönt att höra. Endorfiner är "da shit" (som ungdomarna skulle ha sagt?!) :-D

anneliten sa...

Snorkkis, tvivlar på att du åt pommes frites och korv...

Ingmarie, ja ungefär lika läskigt - men det luktar inte i badhuset för man får inte äta där inne. Glasvägg mellan.

Anna, badhuskorven äts mest av små runda pojkar och flickor tror jag.

Lisa, visst ska jag vara i poolen någon gång - länge sedan nu. Tränar inte riktigt så mycket att något pass behöver vara "snällt"

Bureborn, tack!

Sara, du vet vad det innebär när magen inte vill...

Västgötskan, endorfiner... bättre än påskgodis. Kanske.

Anonym sa...

Nja, men bara kanske. ;-)