lördag 3 april 2010

Tre jakter på påskafton

Traditionell påskäggsjakt. Återanvändning av kluriga gömställen gör jakten ganska kort. Många ägg och mycket godis - jag har tappat räkningen på hur många burpees jag måste göra. En per godisbit tänkte jag, precis som MarathonMia, men hur många godisar har jag ätit egentligen? Nåja, jag gör så många burpees jag orkar helt enkelt...

En sväng till Vingåker factory outlet. Fyndjakt tycks vara ett påskaftonsnöje som fler än vi kommit att tänka på. Har aldrig sett så mycket folk i lilla Vingåker tidigare. Jag blir lite stressad av miljön (den saliga blandningen av kläder) och av människorna, som far runt och river och sliter, uppenbart rädda att missa något fynd. När jag väl når sportkläderna - de har en del Röhnisch, Puma och Craft, är jag less sedan länge.

Jakten på Tussilago tar vid. En solskenspromenad känns lockade efter påskmat och godisägg. Och som alternativ till löpning när hälsenan behöver vila.

Tussilago badar bland flytljus i en bordsdekoration

6 kommentarer:

MarathonMia sa...

Ah! Hittade precis inspirationen till dagens kortare långpass! Leta tussilago. Har inte sett några ännu.

Tackar!

Camilla sa...

Åh! Dom brukar pryda en gigantisk och ful bullervall vid E18 där jag springer min lång-långa långrunda! Ett tecken på att det snart är dags för en sådan tur igen.

Anne-Li, Uffe, Hesslan o Biggles sa...

Vad kul att ni kom och hälsade på. Synd att det inte blir så ofta. Kram från svägerskan

Pernilla Hult sa...

Tussilago lär jag få vänta på, snön vräker ner idag =( Men bara vet skapen om dessa små minisolar som kommer upp ur marken gör livet ljusare bland snöflingorna..

anneliten sa...

MarathonMia, än så länge är det bara några få och man ser dem inte om man springer fort...

Camilla, tänk att vackra blommor kan och vill växa på fula ställen!

Svägerskefamiljen, er tur att komma till oss!

anneliten sa...

Pernilla, gissa om jag var besviken när jag drog upp rullgardinen! Jag älskar snö, men nu är till och med jag trött!