onsdag 22 september 2010

Smitförsök

Jag ska bara. Jag-ska-bara-saker kan då och då förlänga arbetsdagen så att jag inte riktigt hinner träna. Underligt nog så sker det oftare när ett jobbigt pass väntar.

Planen idag var fem femhundringar i kör-så-det-ryker tempo och sedan skön, lugn och mjuk vattenlöpning med Ingmarie. Fem femhundringar är inte så märkvärdigt egentligen. Men ska-bara-sakerna hopade sig och jag var sent ute. Så sen att jag kom lagom till den förutbestämda hopp-i-plurret-tiden.

Men om jag hade trott att Tränare Nilsson skulle låta mig komma undan så lätt så trodde jag fel. Hon såg rakt igenom mitt smitförsök. Först intervaller, sedan vattenlöpning vidhöll hon. Så var planen och så fick det bli. Ingmarie väntade (=simmade) medan jag sprang.

Nåja, lite smet jag. Det blev bara fyra femhundringar. Men de kändes bra. Ännu bättre kändes vattenlöpningen. Ingmarie och jag babblade och bubblade som vanligt och taktiken lades upp inför lördagen.

6 kommentarer:

Ingmarie sa...

Miljarder tack för ditt sällskap! Enormt efterlängtat! :-)

Anna sa...

Hon är en tuff brud den där Nilsson. Bra jobbat som körde passet. Laddad inför lördag?!

Erik sa...

Min världsbild fick en rejäl törn när jag läser att du fuskat. Känner att vi behöver prata om det. ;-)

Petra sa...

Lycka till pa lordag nu!!

Unknown sa...

Tänk att "ska bara" är en sån stark kraft. Mina barn är just inne i en så era efter allt för många Alfons godnatt sagor =) Det är mat nu Carl och Erik ...... ska bara bygga färdigt lego får jag alltid till svar.

Bra kämpat och finns inget bättre än vattenlöpning efter en landkrabbe tur tycker jag. Lycka till på lördag!!

Peace Love och Löparskor!

anneliten sa...

Ingmarie, dito

Anna, det underliga är att hon är snäll, men ändå sträng på något vis...

Erik, what can I say - I am human.

Petra, Tack!

Jesper, Alfons... Underbara underfundiga böcker.