torsdag 14 oktober 2010

Jobbresor

Här är jag nu. På engelska landsbygden. Rekognoseringspromenad säger mig att jag nog kan få till en av mina bättre morgonjoggar imorgon bitti. Löparskorna är givetvis med.


Hotel George. Jag bor i ett rum som heter George Eliot. Min kollega fick George Harrison. Det finns nog fler kända "George" än det finns rum på hotellet. Litet och mysigt.

Jobbresor. Ibland hinner man se annat än bara en möteslokal och ett hotellrum. Så här i återhämtningstider (jag har nog tävlat färdigt för i år) stör resorna inte träningen så mycket heller. Men som sagt, springskorna är med.

9 kommentarer:

Anna sa...

DEt ser ju ut att vara skitmysigt. En liten morgonrunda i den minljön kan väl aldrig bli fel.

Unknown sa...

Å sjukt avis på din morgonrunda inga 4 grader varmt där inte =)

Peace Love och Löparskor!

Erik sa...

Jag hade velat bo i George Best eller Charlie George. Briljera nu med dina kunskaper och berätta vilka två engelska klubbar dessa två gentlemän representerade. :-)

Sara sa...

Jag brukar mest se hotell, butik och flygplats när jag är iväg på jobbresor. Men jag brukar försöka hinna träna iaf och då är det perfekt att ha löparskorna med - sightseeing by foot!

Sofie RW sa...

Håller med - oftast hinner man inte se så mycket annat än möteslokaler och hotellrum (och där är ögonen mest stängda). Efter att ha spenderat allt för många timmar på flygplatser senaste månaderna har jag börjat fundera på hur stor marknad det skulle finnas för ett gym på flygplatsen - man vill ju alltid vara i tid, och sen har man kanske en extra 45 minuter som man kunde träna o duscha; incheckad o klar.

Hoppas du hade ett mysigt träningspass - om då inte George var mysigare.

Ingmarie sa...

Att sightsea springandes är absolut det bästa sättet!Värt att gå upp lite tidigare för. :-)Jag har mer än en gång sprungit på flygplatser och det är ingen hit, men skulle jag så skulle jag...Dusch har oftast funnits annars blev det bara torra kläder. ,-)
Och Sophie, väldigt många flygplatser har gym! :-) Det gäller bara att hitta dem...

Sofie RW sa...

Men oj! Det måste jag kolla upp. Tack Ingmarie!

anneliten sa...

Anna, lite frustrerad blev jag på att inte kunna springa där jag ville...

Jesper, ca 10 grader var det nog.

Erik, så här i Googles tidevarv så tror du mig ändå inte - om jag nu hade kunnat. Ett George Best-rum fanns faktiskt.

Sara, mitt i prick!

Sofie, tror inte shoperna vill ha konkurrens av gym ;-) Och Ingmarie, jag har då aldrig sett något gym!

Erik sa...

Klart jag tror dig. Att det fanns ett George Best-rum var egentligen ganska väntat. Han spelade i Manchester United och Charlie George i Arsenal.