fredag 8 oktober 2010

Mållös

Lopplös var jag några dagar. Innan jag anmälde mig till maran 2011. Den i Stockholm.

Mållös är jag. Blogg-namnet till trots. Har inte bestämt mig för något annat än att jag ska fortsätta springa. Och att jag vill springa både Stockholm och New York marathon nästa år. Två maror under samma år. Att kroppen håller är ingen självklarhet.

Att klara att springa ett lopp kan vara ett mål i sig. Men när distansen är en jag redan grejat behöver jag ett tidsmål för att känna mig stimulerad. Lidingöloppet vore kul att fixa under 2.30, men vad ska jag tycka om maran? Den i Stockholm. 3.30-gränsen har jag klarat. 3.25 känns lite väl nära mina 3.26.50 från i år. 3.20 låter svårt.

Det är återhämtningstid nu. De senaste löppassen har jag lufsat utan klocka. Har tänkt mig att det ska vara så nu i oktober och november. Jag tränar så som det faller mig in och tränare Nilsson har ledigt. Kravlöst och skönt.

Så småningom vill jag ha mening och mål. Jag vill vara systematisk. Jag vill mäta. Sådan är jag.

9 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Vilket kanonår med två härliga maror! Och inte vilka maror som helst! Drömmer själv om New York och hoppas ta mig dit 2012...

Löpning & Livet sa...

Nån gång vill jag också springa new york!

Jag vill också väldigt gärna springa en mara nästa år. Sthlm känns lite väl orealistiskt mtp att jag antagligen kommer kunna börja springa igen fröst i april. Kanske anmäler jag mig och springer för att ta mig runt. Annars kanske man kan flytta fram sin anmälan ett år.. Var också lite inne på Berlin, men insåg att jag verkligen vill ha den där lidingömedaljen (vilket kan gå om träningen går som den ska under sommaren vilket inte är en självklarhet) och att det kanske är svårt att åka till berlin med en bäbis :) får leta efter en sen mara..

Ska bli jättekul att följa din väg till dina maror! Njut av lite myslöpning nu!

Unknown sa...

Hmm svårt det där med tider när jag själv har så liten erfarenhet av tävling. Sju minuter förbättring på maran är i alla fall ett mål även om du tycker det är svårt med den typen av förbättring från år till år.

Det där med mäta känner jag igen och min ger sig uttryck i ooootåååålighet springar ofta för fort. Detta hoppas jag Ingmarie kan få bukt på för min del blir oftast skadad där av.

Härligt med NY mitt stora mål ligger just där 2012, då kanske vi ses där, mina tider ligger som bäst då 3:40-3:50 om all planering håller =)

Peace Love och Löparskor!

Sara sa...

Min plan var att springa min första mara 2012, men börjar nästan bli lite sugen på att debutera redan nästa år.
Njut av lite planlös löpning ett tag, så kommer snart inspirationen och suget att jaga nya mål!

anneliten sa...

Anna, det tycks vara så att "alla" tänker sig NY marathon 2012 - vad är det för fel på 2011?

Andréa, jag känner så väl igen mig i dig - att vilja snabbt tillbaka efter graviditeten. (Jag sprang visserligen inte på den tiden, det var andra sporter som intresserade mig.) Kom ihåg att du har oceaner av tid. Jag är 45 och springer fortfarande hyfsat.

Jesper, som sagt - vad är det med 2012? Jag tror mer på att förättra min Lidingötid än på att förbättra min maratid - maran gick så bra liksom. ´Jag kommer nog att vara nöjd om jag går under 3.30 igen, men jag vill träna med ett tuffare mål i sikte.

Sara, 2012 igen! Du kan definitivt springa maraton 2011!

Sverker sa...

Det låter spännande! Jag ska springa Kungsholmen runt halvmara i maj och LL 15 km, något mer har jag inte bestämt.

anneliten sa...

Sverker, det låter bra. Mitt råd är att bygga långsamt mot längre lopp. Gjorde några halvmareår innan jag gav mig på helmaran. Mest för att träningsdosen behöver ökas succesivt.

Anna (Orka mera) sa...

Felet med 2011 är väl att det redan är fullt? :)

anneliten sa...

Anna, inte om man åker på eget bevåg - då har anmälan inte ens öppnat ännu. Kräver att man som dam gjort under 3.40 tror jag och det grejar både du och jag :-)