tisdag 22 mars 2011

Pumpa ut viruset?

Just som jag noterar att jag haft turen att vara ovanligt skadefri och frisk på senaste tiden känner jag den komma krypande - förkylningen. Jag sover på saken. Läget oförändrat hela dagen. Tydligt snuvig men inte direkt sjuk.

Jag velar fram och tillbaka. Pump eller inte pump - det är frågan. Body pump alltså. Passet jag vant mig vid att köra på tisdagar, medan tonårsdotter tränar fotboll.

Bestämmer mig för att pump får det bli trots allt. Kanske kan man pumpa viruset ur kroppen? Imorgon lär jag få veta om det var smart tänkt eller ovanligt korkat av mig.

8 kommentarer:

Ingmarie sa...

jagtror faktiskt att man många gånger kan häva en förkylning med träning om den är "lagom" hård. Träningen alltså. ;-) Så jag tippar på att du är frisk och pigg i morgon!

Unknown sa...

Spark i baken säger jag =) så jag inte åsamkar någon dålig karma med mitt ordval =)

Fitnesscoachen sa...

Hoppas du lyckades mota Olle i grind! :)

Erik sa...

Hoppas att du vaknade i morse och var helt befriad från förkylningen. Jag har själv lyckats få en begynnade förkylning att försvinna tack vare träning.

Jenny sa...

Åh, inte din tur nu......hoppas bacillen har flugit sin kos!

Sara sa...

Kan man pumpa ut en förkylning? :-)

JOHN sa...

Många människor förutsätter att de skall bli sjuka. Särskilt när alla andra är det. Tänk positivt och pumpa på så gott det går. Kranen den rinner lite titt som tätt. Det är ju kallt här uppe i norden ;)

anneliten sa...

Ingmarie, fel tippat - oförändrat snuvig. Nåja, det blev i alla fall inte värre.

Jesper, du väljer väl alltid dina ord väl tycker jag - alltid så positiv. Uppskattas enormt ska du veta!

Fitnesscoachen, nä Olle är kvar...

Erik, jo ibland funkar det. Men egentligen kan man ju inte veta hur det hade blivit om man inte tränat...

Jenny, har förstått att många varit sjuka medan jag mått ovanligt bra. D-vitamin... men jag rekommenderar inga experiment på en gravid kropp fröstås :-)

Sara, vem vet - försöka duger. Kändes bra under passet i alla fall. Ingen ser skillnad på mitt näsdropp och svett ;-)

John, hmm... Jag ser inte mig själv som särskilt hypokondrisk. Däremot tror jag starkt på tankens kraft. Inte som saliggörande men som en hjälpare.