tisdag 25 maj 2010

Löpvägar till vila

Igår. På väg till middag med skrattiga väninnor. Passar bra på en vilodag. Går via midnattsloppets upplopp, över slussen, där St. Eriksloppet brukade passera på den tiden det loppet fanns bland mina givna, till Pontus by the sea. Pontus by the sea ligger ungefär vid Stockholm marathons 30 kilometerspassering. I alla fall på den gamla banan. Den nya bansträckningen har jag inte studerat. Ännu.

Associerar många platser i Stockholm till lopp. Än så länge har jag inte erövrat Manhattan på något annat sätt än genom shopping...

Pontus by the sea. God mat som passar bra till skrattiga väninnor. Priserna passar kanske bättre till representationskonton. Vi sitter ute under en icke fungerande infravärmare, inlindade i filtar. Kvällen blir sen. Det blir lätt så när man trivs med sällskapet.

2 kommentarer:

Erik sa...

Jag får associationer till Rom och gatorna där. Många av dem är för mig förknippade med mat och vin på bra restaurnager. Vi har alla våra "Hang-ups". Lev gott!

anneliten sa...

Det finns säkert en mara i Rom också. Kanske ska jag börja erövra huvudstäder springandes? Hänger du på? När du fått ordning på höften förstås.