tisdag 25 maj 2010

Väderbävan

Tittar ut på regnet. Ska springa 40-50 minuter lugnt idag. Vädret passar mig utmärkt.Däremot bävar jag inför ett varmt Stockholm marathon. Såsom det har varit de senaste tre åren. Varav jag har sprungit två. Hetta och jag är inte en bra kombination. Och det blir inte bättre med åldern.

Tidigare år har jag fått till ett eller annat långpass i värme som uppladdning. I år har det bara varit lagom springtemperatur vid varje långpass. Kanske borde jag ha tränat i dubbla lager träningskläder? Nja, riktigt så dedikerad (läs nördig) har jag nog inte blivit ännu...

4 kommentarer:

Daniel sa...

Visst känns värmen som ett orosmoment, själv hoppas jag på 16 grader och växlande molnighet. :)

Pernilla Hult sa...

Hetta är tufft för kroppen.. Lyssna på kroppen! Tror dock att Du har lite rutin på det här..

Tack för att Du "tjatade" iväg mig till en naprapat! =) Var där igår och fick relativt bra besked - ingen benhinneinflammation =) Tjohoo.. Överansträngda vadmuskler men han lovade att vi tillsammans kunde vända det här.. Tusen tack!! =)

Sofie RW sa...

På nåt sätt känns det självklart att det ska vara värmebölja på SM... tänk om det blir som det var igår... ja, jag hade inte ens tänkt tanken att det skulle storma och regna den dagen. Dagens väder kunde dock vara rätt perfekt.

anneliten sa...

Daniel, vi bestämmer att det blir så!

Pernilla, när jag var barn fattade jag inte min pappas gnäll över värme - nu är jag som han. Allt blir liksom jobbigt...

Sofie, storm vill jag inte ha. Och inte ösregn. Men gärna någon grad under 20 och mycket syre i luften. Då lovar jag att springa fort.