tisdag 15 mars 2011

Tår

Arg, ledsen och glad. Mitt humör kan skifta fort. På förmiddagen är jag glad och lättad över att ett samtal jag gruvat mig lite för går fantastiskt mycket bättre än jag trodde. På eftermiddagen kommer jag ner på jorden igen och åker brutalt hela vägen ner i en djup frustrationsgrop. Nerknuffad av ett annat samtal.

Jag transportlöper hem. Jag råkar trampa i en isig vattenpöl. Blöta tår. Samtidigt känner jag en tår fukta kinden. En frustrationsrest från eftermiddagen lämnar kroppen. Träning har den effekten på mig.

Jag kör ett pass Body Pump. Fortfarande lite låg går jag in i salen. Ben, bröst, rygg, triceps, biceps, rumpa, axlar och mage. Humöret stiger i takt med att muskelgrupperna bearbetas. Bekymren bleknar. Träning har den effekten på mig.

6 kommentarer:

Patric sa...

Å inte blir väl effekten sämre av att äldsta dottern lagat god middag när du kommer hem? :)

Erik sa...

Träning är bra! Det har jag ett färskt bevis på från igår när jag i ren frustration över att min chef fått sparken körde ett dubbelt styrkepass.

Unknown sa...

Hmm livet är så i bland skönt att du har träningen att luta dig imot. Var försiktig med isen. Snart är det vår och sån där härlig barmark, doften av fuktig jord och de första ljusa kvällarna :)

Peace Love och Löparskor

Löpning & Livet sa...

Träningen har bra effekter på oss!

Staffan sa...

Jag känner igen det där såväl från mina fem år som gruppchef. Det är bland det mest spännande och utmanande i en chefsroll, dessa samtal som man ibland har olika förväntningar eller farhågor inför som kan gå precis hur som helst!

Hoppas bekymren bleknat ännu mera vid det här laget, endorfiner brukar vara hjälpsamma med det! Om inte så är såklart mitt bästa råd att ta tag i eventuella surdegar direkt så att de inte drar mera energi!

Ingmarie sa...

Finns inget bättre måbra-piller än träning. Stor styrkekram till dig!