måndag 30 april 2012

Var är midjan?

Fantastiskt sommarväder i min trädgård. Och läge för lite rabatt-röj. Jag drar på mig mina avklippta jeans. De jag brukar ha när jag jobbar i trädgården. Varje år. De är höga i midjan så där som byxor var i början på nittiotalet när jag köpte dem.

Men vad har hänt? Jag får knappt igen överste knappen. Jag har väl aldrig haft någon getingmidja precis, men nu verkar jag inte ha någon midja alls. Den har försvunnit i den allmänna kilometerbristen tror jag. Och det har inte märkts så mycket när jag haft mina andra byxor och kjolar med lite modernare och lägre skärning.

Att fixa lite i rabatterna kan man kanske se som funktionell träning. Rygg och ben får jobba lite.

Det får nog bli lite ransonering av gotterna tror jag. Kostmässig anpassning till avsaknaden av långpass. Men först valborgsmiddag i valborgsfirandets Mecka. Uppsala.

4 kommentarer:

Snorkkis sa...

Kanske du bara inte är van vid att något ska klämma på om midjan? Smart i alla fall med höja jeans i trädgården - det värsta är ju faktiskt om man har låga byxor och ska böja sig ner en massa. Mellanskarv är obehagligt tycker jag.

Lisa sa...

Jobbigt! Jag klarar verkligen inte saker med hög midja. Får IBS efter fem minuter, haha. Bara stretchjeans för mig! En sak som jag inte heller klarar är höga skor upptäckte jag igårkväll... Hur tyar du?;)

bureborn sa...

Jag har också ett par sådana där jeans med hög midja. Funkade fint för att par år sedan, men nu tycker jag att de kväver mig. Vågen visar dock exakt samma vikt. Gravitationskraft?

anneliten sa...

Snorkkis, nä tyvärr sitter de nog hårdare i år. Men de sitter definitivt där de ska. Inget glip, ens när man sitter i den allra djupaste huk-ställning.

Lisa, höga skor kräver träning. Och alla är inte bekväma.

Bureborn, hmm. Jag tror inte att brösten nått riktigt ner till byxlinningen ännu, ens på jeans med hög midja :-)