söndag 3 juni 2012

Tuffaste Anna

Dagen efter min heroiska (nåja) publikinsats känner jag för att bli riktigt varm. Och genomkörd. Då passar spinningsalen.

Anna på instruktörscykeln. Anna sprudlar alltid av energi. Idag är inget undantag. "Jag tänkte spinna bort lite stelhet" säger hon. "Jag sprang nämligen min första och troligen sista mara igår - det var hemskt" förklarar hon. Och sedan kör hon. Med lika hög energi som vanligt och utan att mesa. Något att testa efter nästa mara kanske?

Jag följer med Anna till hennes nästa pass. Core. Vi brukar köra lite benböj. Idag kör Anna hela passet liggande - fokus på mage och rygg. Hon är tuff, men inte omänsklig.

5 kommentarer:

Jenny sa...

Grym instruktör den där Anna! Jag instruerade dagen efter Göteborgsvarvet för ett par år sedan och faktiskt så hade jag grymt mycket energi då.....var som att kroppen fortfarande gick på högvarv! Inte för att det går att jämföra med vad Anna presterat i form av att springa den hemska maran(med tanke på väder) men i varje fall!

Lisa sa...

Shit, det var rätt tufft. Jag vattenlöpte idag med en nysprungen mara-deltagare, men spinning är en annan sak för benen...

Ingmarie sa...

Och smart... ;-)

bureborn sa...

Stark jobbat ute på Gärdet! Som löpare vet man ju hur otroligt mycket kraft man får av lite påhejning. Värt guld.
Spinning dagen efter mara - lite omänsklig är hon allt, Anna. :-)

anneliten sa...

Jenny, precis så kändes det! Anna har alltid energi men hon kändes nästan hög. Endorfinhög.

Lisa, ja vattenlöpning är ju rätt snällt. Nästan massage om man tar det lugnt.

Ingmarie, är det det?

Bureborn, mina grannar skippade spinningen eftersom de TITTAT på maran - det är skillnad...