onsdag 26 maj 2010

Köpt kilometer

Paula ska springa en kilometer av maran åt mig. Det passar bra med någon av de tyngsta rackarna tycker jag. När man passerat halvmaran för ett tag sedan, men ännu inte har vittring på målet. Eller varför inte andra Västerbro-passagen? Hon får gärna springa min kilometer riktigt fort. Så att jag förbättrar mitt personbästa.

Eller kanske är det inte riktigt så det fungerar? Jag blir kanske tvungen att springa varje kilometer själv ändå? Trots att jag betalt för att hon ska springa en...

Bild på Paula lånad från Paulas blogg.

Paula säljer sina 42 kilometrar till stycke-pris för ett gott ändamål - alla pengar går till minröjning. Hennes ben hjälper andra att få behålla sina ben och sitt liv. Eller till att ersätta förlorade ben med proteser. Köp en kilometer och stöd FNs minröjningsarbete!

8 kommentarer:

Pernilla Hult sa...

Vilken bra idé! =) Hejja Paula!!!!

Paula Eklund sa...

Nej men, va kul att du är med! Tack!
Ibland tar det lite tid innan jag får info från FN och inkomna betalningar, så berätta gärna vad du vill "heta" så lägger jag upp din km på run2raise.se, bums!
Kram från Paula (som absolut ska lägga lite extra krut på din kilometer!)

Anonym sa...

Strålande idé för ett supergott ändamål! Den där svängen ut på Gärdet andra varvet ser tungsprungen ut. En bit av den skulle jag gärna slippa...

Ingmarie sa...

Det där är RIKTIGT bra!

Anna sa...

Bra gjort av Paula och bra gjort av dig. Sån´t gillar jag.

Petra sa...

Jattebra - sant har gillas! Vilken eldsjal hon ar!

Erik sa...

Skönt med engagemang.

anneliten sa...

Pernilla, visst är hon klurig, den där Paula. Och snäll. Gav mig kexchoklad på ett bloggar-långpass en gång, när jag var helt energilös.

Paula, anneliten blir bra... Betalordern gick i går så det kanske tar ett tag.

Bureborn, Gärdet är väl ändå rätt platt?

Paula är en eldsjäl. Vi behöver sådana.