onsdag 24 november 2010

Jag bara råkade...

Är inne i stan av helt andra orsaker. På väg hem kommer jag på att det nog var något på Runners Store ikväll. Visst skrev väl MarathonMia något om firande av Runes namnsdag? Jag smiter in.

Rune Larsson pratar om ultralöpning medan jag provar knallrosa icebugs. Det är 20% rabatt och jag behöver ett par nya. De gamla har tagit slut. Söndernötta helt enkelt.

Rune pratar om inställning. Han säger att man visst kan springa både Lidingö Ultra och Stockholm marathon trots att loppen går tätt inpå varandra. Hela hemligheten ligger i inställningen. Ta ultran som ett långpass liksom.

Jag köper mina icebugs. "Vill du springa halva eller hela" frågar säljaren. Jag hör mig själv svara "hela". Plötsligt är jag anmäld till en fem mil lång tävling i kuperad terräng bara tre veckor innan maraton. Anmälningsavgiften ingick i Icebugsköpet. Eller var det för att Rune har namnsdag? Jag vet inte riktigt - det gick lite fort där...

9 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, oj vad säger tränade Nilsson om detta? :-)

Rosa buggar? Jag tror minsann jag också behöver ett par nya. Flera av mina dubbar har trillat av. Nåt du märkt?

Fitnesscoachen sa...

Åh, I love it!! Det kommer att gå grymt bra!

Karin Engen sa...

Haha vad kul, det kommer gå super :)

Anna (Orka mera) sa...

Bara sådär liksom! Underbart! Vill också ha Icebugs. Har du haft sånna innan? Några du kan rekommendera? Är helt ny på området, har inte sett snö sen jag flyttade från norrland för 17 år sen... Men nu ska det bli JÄTTEVINTER har dom sagt och då måste jag ju ha nya skor!!!

Erik sa...

Gillar din inställning! Den skulle du kunna turnera i parkerna med. Go for it!

Ingmarie sa...

haha! Du är rolig du! Så då ska du springa ett rejält långpass före maran? ;-)Hur gick det med tårna?

anneliten sa...

Bureborn, de rosa är urläckra! Och sköna. Mina gamla var en kraftigare modell. De har inte tappat en enda dubb fast jag haft dem i tre-fyra år.

Fitnesscoachen, kanske har jag en startplats att skänka bort när det börjar närma sig - ibland känner jag mig stöddig (som igår) - tyvärr går det över...

Karin, hänger du på?

Anna, jag ska skriva om dem snart. Jag gillar dem och de har hållt bra. Ibland känns det dock som att jag inte riktigt trycker in dubbarna (det är ju det som är tanken att man ska) på asfallt - kanske är jag för liten? Men inget större problem egentligen. Känslan är ett bra grepp - nästan som spikskor inbillar jag mig.

Erik, ser mig själv dansa runt i folkparker med rosa icebugs på fötterna :-)

Ingmarie, får jag? Ska du?

Ingmarie sa...

meningen är att jag ska ara i Bad Gastein då och jag hade hoppats du skull med... Fast egentligen vill jag ju kuta det där loppet...

Ingmarie sa...

Ursäkta stavfelen...