torsdag 26 april 2012

Fun Run-kompenserar

Run for charity. Inget okänt begrepp i USA. Och som så mycket annat från det stora landet i väster importerat till Sverige. Och varför inte. Det är en bra sak. Att springa. Att ha kul. Att ge till välgörenhet.

Nu ikväll anordnade PwC en löpartävling. Fun Run. Med välgörenhet. För varje sprungen kilometer skänker PwC 25 kronor till Stadsmissionen. Inbjuden av revisor-och-löpar-Håkan var det tänkt att jag skulle springa 10 kilometer. Sedan drog jag ner det till fem. Till slut blev det noll. På grund av ömmande fot. Men mitt hjärta ömmar också, för den goda saken PwC skänker pengar till. Fritidsverksamhet för barn i familjer som har det svårt. Alltså Fun Run-kompenserar jag. Jag betalar in 250 kronor till Stadsmissionens barnverksamhet.

8 kommentarer:

Lennart sa...

Fint gjort!

Ingmarie sa...

Ditt hjärta är av guld!

fitnesscoachen sa...

Underbart!

Men segt med foten, att det inte blir bättre...

Annie sa...

Bra där!!! Håkan har berättat om dig men jag har inte haft äran att träffa dig en men tids nog! Krya på din fot!

Snorkkis sa...

Vilket bra initiativ av PwC och av dig. Jag tror att företag vinner på att satsa på välgörenhet. I alla fall känner jag mig stolt över att min arbetsgivare ger stora summor till diverse projekt.

Petra sa...

Fint gjort av dig! I Australien ar nastan alla lopp arrangerade som fun runs med valgorenhet som drivande faktor, lite som USA kan jag tanka mig. Givetvis blir det en annan stil pa tillstallningarna da men i och med att sa manga oftast deltar sa kan man pa sa satt samla ihop ratt stora summor.

Lisa sa...

Inte riktigt lika roligt som att springa, men nästan ännu snällare!:)

anneliten sa...

Lennart, det minsta jag kunde göra tycker jag.

Ingmarie, närå, mitt hjärta är en effektiv muskel.

Madde, visst är det segt. Nästan så att jag misstänker att min blogg börjar bli trist att läsa.

Annie, jag har hört mycket om dig också! Bra jobbat med arrangemanget. Och med Tjejmaran!

Snorkkis, PwC gör ju dubbelt rätt - satsar på friskvård för de anställda OCH kombinerar med välgörenhet.

Petra, jo det kan bli lite annan stil på loppen när välgörenheten tar stor plats. Jag tycker båda sorterna ska finnas - de man springer för sig själv och de man springer för välgörenhet.