tisdag 26 januari 2010

Löpeld

Det finns bara ett ämne idag. Eller kanske två. Löpningens dag och Ingmaries födelsedag. På samma dag. Hur kommer det sig? Troligen för att Ingmarie själv valt sin födelsedag som löpningens dag. Och det tycker jag att hon gjorde alldeles rätt i. Nu har både hon och jag något att hänga upp minnet på :-)

Runt, runt Humlegården sprang vi. Många kända bloggansikten bland löparna. Möjligen leder det till gemensamt tema för några inlägg.

Löpningens dag lär ha spridit sig som en löpeld över Sverige. En ny tradition har skapats. Och jag var med the very first time.

Snorkkandet och Hummlegårdsnurren gjorde att jag slutade på straxt under 2-milsstrecket idag - inte illa för en vardag. Men nu var det ju ingen vanlig vardag.

3 kommentarer:

Ingmarie sa...

Även ett guldfiskminne som mitt brukar komma ihåg födelsedagen så ja, det var lite därför. ;-)TACK för att du kom idag!Fantastiskt jobbat! Vilken LÖPdag!:-)

rosenblom sa...

Onekligen ett kul initiativ och förhoppningsvis en tradition.

anneliten sa...

Ingmarie, för min del blir löpningens dag, som ju snart kommer att finnas förtryckt i alla almanackor, ett sätt för mig att komma ihåg att du fyller...

Rosenblom, självklar tradition!