lördag 30 januari 2010

Varmaste långpasset

I morse kände jag mig riktigt låg. Jag vet att min närmsta tid blir tuff mentalt. Hade lite löst pratat med Ingmarie om långpass lördag morgon och ville kolla lite hur landet låg. Kanske dra mig ur... Minus 20 ute, en del annat att fixa med. Men Ingmarie var på och då blev jag det också.

Drygt två timmar underbar löpning - bra underlag och vacker omgivning. På skogsvägar nästan hela vägen. Och Ingmarie! Jag vet inte riktigt vad det är med henne som gör att jag mår så bra i hennes sällskap. Det är bara ett faktum. Efter 200 meter mådde jag bra, efter 25 km var jag lycklig. Löpning är humörhöjande. Löpning med Ingmarie är humörhöjande i kvadrat.

Ibland stannar vi. Ingmarie ser näbbmöss som springer på snön och annat spännande. Eller så behövs en kisspaus. Jag tar chansen att vila lite. Vi stannar inte för att dricka - jag ska lära mig att dricka i farten tycker min tränare.

Ingmaries bakom-ett-träd-paus.Efter passet är jag frostig utanpå men alldeles VARM inuti. Ett värmande långpass i vinterkylan.

7 kommentarer:

Ingmarie sa...

Vilken tur att jag hann dra upp brallorna. ;-) TACK Anneli för en underbar start på helgen!

Miranda sa...

Så fint skriver :) Jag vill också ha en Ingmarie att springa med, undra när jag ska hitta min löparsjälsfrände?

Petra sa...

Härligt att se er! Vilket grymt pass ni fick till!

Sofie RW sa...

Låter och ser verkligen fantastiskt ut. Vilket bra radar-par ni blir! Ha en bra fortsättning på helgen!

Daniel sa...

Vad fint berättat!! Sann löpglädje!!

Erik sa...

Det finns inget som kan mäta sig med riktigt fin vänskap och det värmer att läsa om ert löppass. Hoppas att veckan som kommer blir bra även om du vet att den innehåller mentalt jobbiga delar. Kram!

anneliten sa...

Ingmarie, jag har ett par bilder till, men de visar jag inte för någon ;-)

Miranda, det är härligt när man hittar någon som man kan vara helt och hållet sig själv med. Om du inte redan har det, så gör du det snart - du är ju så social och gullig!

Petra, superhärligt!

Sofie, du får gärna hänga på! Liksom Miranda och Petra.

Daniel, Tack!

Erik, jag smiter delvis... England onsdag-torsdag. Känns lite skönt faktiskt. Även om det egentligen bara är att skjuta upp. Det som måste göras måste göras.