fredag 27 augusti 2010

Alla saker på rätt plats?

Logistik. Och planering. Det behövs ibland. Om inte annat så för att få plats med lite löpning när livet är överfullt av annat.

Drygt sju kilometer transportlöpning till jobbet nu på morgonen. För att få till den ynka sträckan hade jag med mig dagens kontorsoutfit redan igår. Inte glömma skorna - de bruna med kilklack. Eller BHn. Schampo och sådant har jag alltid på jobbet.

Igårkväll lämnades bilen i jobbgaraget. Tog taxi in till stan och restaurang Hälsingborg för en jobbmiddag. Ett glas vin eller tre.

Ikväll är det fest i Uppsala. Ett glas vin eller tre. Jag kör direkt från jobbet och sover över hos en vän. Inte glömma tandborsten. Imorgon är det Bellmanstafett. Får inte glömma nummerlappen - den ligger nog i någon pappershög på mitt skrivbord. Löparskorna på rätt ställe i rätt tid. Bilnyckel, mobiltelefon, passerkort, smink...

Längtar till söndagens lugna långpass. Hemifrån. Utan planering. Sen ska jag läsa den där artikeln i senaste Runners World också. Den om alkohol och löpning. Men det väntar jag med till efter Bellmanstafetten.

4 kommentarer:

Jenny sa...

Kul läsning! Jag blir trött bara jag tänker på hur många listor jag hade behövt skriva för att få med allting! Man vill ju inte glömma viktiga saker som t ex skorna.....:)Ha en trevlig helg!

Fitnesscoachen sa...

Hahaha, helt rätt! En sak i taget, och vissa saker vill man inte veta. Hoppas du får en trevlig kväll!

Pernilla Hult sa...

Nämen har Du varit "hemma hos mig"?! Ja inte på fest alltså men i min stad.. Hoppas Du hade trevligt!

anneliten sa...

Jenny, listor gör jag inga...

Fitnesscaochen, nä jag har fortfarande inte läst just den artikeln.

Pernilla, Uppsala var "hemma" för mig också en gång i tiden - i drygt 10 år. 1986-1997. Student- och doktorand-tid.