onsdag 30 juni 2010

Ansiktslyftning

Någon ansiktslyftning har jag inte tänkt göra. Trots att semesterbilderna med all tydlighet visar att jag inte ser ut som jag inbillar mig. På något sätt lever bilden av mitt 20-åriga ansikte kvar i mig, och ersätts bara av sanningen när jag passerar en spegel eller tittar på nytagna kort. Nåja, utseende är en världslig sak.

Nä, det är bloggen som fått sig ett litet layoutmässigt lyft, allt enligt mitt tycke och smak.

För jag har bestämt mig för att skriva ett tag till. Inte varje dag. Men ibland.

Löpmässigt är nästa mål Lidingöloppets silvermedalj. På vägen dit ska jag "springa igenom" Midnattsloppet (Stockholmsupplagan). Men allra först ska jag kurera min grekiska förkylning.

6 kommentarer:

Sofie RW sa...

Välkommen hem igen - ni verkar ha haft en härlig semester! Ansiktslyftningen med förstorad text kanske passar bra för ögon som inte blir yngre :) . Fräsch är lyftningen minsann!

Ingmarie sa...

Välkommen hem säger jag med! Tjusigt du gjort här! Och vad glad jag blir att du fortsätter att skriva! :-) Men de där grekiska bacillerna kunde du väl lämnat kvar?

Erik Dahlberg sa...

Förändringen är alldels utmärkt och det är härligt att du fortsätter, allt annat hade varit slöseri. Och du, grekiska förkylningar är absolut inte att rekommendera. Ha det gott!

Löpning & Livet sa...

Roligt att du är tillbaks!

anneliten sa...

Sofie, du har öga för detaljer du - att du såg att texten är lite större...

De grekiska mikroberna var definitivt inte medbjudna...

Erik, tack! Tycker själv att det blev rätt snyggt faktiskt. Det finns ju några kombinationer att välja på här på blogger.

Andréa, det känns rätt just nu - men inte självklart. Det tar en del tid det här bloggandet. Men är också inspirerande.

Miss Agda sa...

Men vad kul, här har det hänt massor av saker :) Fint! Jag tänker som du, att fortsätta blogga, inte varje dag, men ibland.
Kram