onsdag 20 november 2013

Athlete-wannabe gör yoga

Korsa benen sådär. Jaha. Vilket håll vriiider hon åt egentligen? Visst sa hon väl "left leg"? Är aningen ofokuserad. Då blir nivå två på YogaGlo lite övermäktig. Tiffany (en av instruktörerna som numera bor i min iPad) förklarar att det inte är jätteviktigt att det ser yogi-likt ut när en löpare försöker. Bara det känns rätt. Är man en "athlete" (jag gillar att hon säger ATHLETE hela tiden - DET vill jag vara) så kan det hända att man är lite stel och obalanserad förklarar hon. Hmm. Lite kanske...

"Bara det känns rätt"... Hur vet man? Känns gör det i alla fall. Och för det mesta känns det bra. Riktigt bra. Men rätt? Det är nog den största nackdelen med hemmayoga med streamad instruktör. Instruktören kan ju inte peta och rätta till. Inte ens Tiffany kan. Trots att hon känns lätt övermänsklig.

4 kommentarer:

Ingmarie sa...

Känns det rätt så är det troligtvis rätt. :-)
Viktigast är ändå på något vis att vara här och nu och i kroppen. :-)

Staffan sa...

Skulle omöjligt kunna lyssna på någon som heter "Tiffany" som Yogainstruktör, skulle bara tänka på karaktären Tiffany från Staffanstorp i humorprogrammet "Hipp Hipp"... :-)

anneliten sa...

Ingmarie, men man kan väl skada sig, eller? Vissa positioner gör ju rätt ont i en stel kropp...

Men Staffan! Nu har du ju förstört Tiffany för mig. Nu kommer jag att gå tillbaka till fniss-stadiet igen. Som jag just lyckats lämna.

Staffan sa...

Sorry ;-)