tisdag 3 december 2013

Å i julklapp önskar jag mig...

...en fyrkantig grunka av återvunnet gummi som kostar minst 129 spänn (ja, det är dyrt för den sortens pryl tycker jag) och är restad nästan överallt. Det märks att yoga är "it" för ganska många just nu. För mig också (kanske delvis för att jag inte får göra så mycket annat). Yoga är "it" och jag önskar mig en skum kloss. En skumkloss. Vem hade kunnat tro...

7 kommentarer:

Ingmarie sa...

Det är det minsta tomten kan ge dig! :-)
Bara han hittar dig down under...

Lennart sa...

Ska du till "down under" över Jul! Jag har varit där strax innan Jul och det kändes helsnurrigt med allt Julpynt mitt i sommaren :-), men du kommer att få det jättefint. Jag gillade verkligen Australien (som jag utgår ifrån att Ingmarie menar :-)).

Klart att du ska ha en sån där skumkloss också. Det fixar nog tomten :-).

Snorkkis sa...

Men vad gör man med den? Hälsar nybörjaren.

Löpning & Livet sa...

Och jag önskar mig en kloss med lite mer tyngd i. Eller gärna 2! Kettlebells i andra storlekar/tyngd än de 2 jag redan har. Håller tummarna för att detr en träningsglad tomte i år :)

Staffan sa...

Skumkloss alltså?

Jag gör följande antagande:

1. Det är inte ett ätbart substitut för skumtomte i större portion

2. Det är inte Yogifantasters hardcorevariant av den annars så populära skumrullen? Inte min bild av yoga i så fall... :-)

anneliten sa...

Ingmarie, ett perfekt fyrkantigt paket lär tomten kunna få till av den prylen. Inte väger det mycket heller. Så jag hoppas på ett sådant paket. Men kanske inte i Australien. Lill-jul i Katrineholm först...

Lennart, yes jag ska till Australien. Om inget oväntat resultat på någon hjärtundersökning stoppar det. Men än så länge får jag :-)

Snorkkis, det är ett hjälpmedel för oss stela stackare. Ett stöd i vissa positioner för att man ska kunna "slappna av". Används rätt flitigt i yogaGlos klasser. Som jag ju kör.

Andréa, med tyngd? Berätta! Varför? Så att jag inte önskar mig fel...

Staffan, se svaret till Snorkkis ovan. Nä. Inget substitut för skumtomte.

Snorkkis sa...

Okej. Allt möjligt. Hoppas jag blir så inbiten yogi ngn dag att jag också behöver en sån!