tisdag 11 november 2014

26 gram

21 gram sägs själen väga. Men det är inte min själ som sugits upp i mitt pannband (i så fall var den ovanligt tung...). Nej, det är svett. 26 gram tyngre är pannbandet efter ett 30 minuter långt spinningpass.

Jag såg verkligen inte klok ut i mitt klassiska pannband i frotté. (Nej, jag hittade inget snyggare i den lokala sportaffären och ja, jag envisas med att sitta längst fram i den spegelförsedda spinningsalen så jag tvingas se eländet). Men det fungerade utmärkt. Svetten rann inte alls i ansiktet på det sätt som den brukar. Och ögonfransarna, de falska, sitter kvar.

2 kommentarer:

Snorkkis sa...

Men vägde du pannbandet? 26 gram. En fjärdedels dl tänker jag. Rätt mycket faktiskt. Fejkade ögonfransar är jag också sugen på men nöjer mig med bara färgning än så länge... då får det rinna hur mycket svett som helst.

anneliten sa...

Snorkkis, ja jag vägde pannbandet. Men det var lite fusk för jag köpte två och efter passet vägde jag det använda och det oanvända. Inte helt riktigt gjort om man är en riktig forskare :-) Dessutom hade pannbandet legat i väskan en stund och kanske dunstat lite...