måndag 25 januari 2010

En logistisk utmaning

Söndag kväll är veckoplaneringskväll hos mig. En av mina utmaningar är att få in all träning i veckoschemat. Igår insåg jag att vecka fyra är en extra knökfull vecka. Knökfull av annat än löpning.

Enda möjligheten till kilometersamlande transportlöpning denna vecka är till jobbet imorgon. Alltså behövde jag ha med mig tisdagens work-outfit redan idag. Imorgon eftermiddag ska jag in till stan och behöver vara lite mer business woman-lik än vanligt. Men om jag tar på mig de höga svarta stövlarna redan idag och lämnar dem på jobbet så... Tankarna snurrar - hur ska jag få till det?

Imorgon är det löpningens dag också. Det vill jag inte missa. Jag är ju ändå i stan. Men att springa i mina högklackade stövlar? Ingen bra idé. Om jag tar transportlöparkläderna med mig, byter om på toa och ber en kollega lägga klänning, stövlar och kappa i sin bil så kan jag kanske hämta dem i garaget på onsdag.


Här är packningen jag transporterade till jobbet idag. Hade kvällens motionärsligeträning att packa till också. Motionärslige-Petra bjöd på intervallstege: 20-40-60-80-100-100-80-60-40-20 s med 20 s ståvila. Mina ben var lite tunga idag, men kul ändå.

Imorgon packar jag löparjackans fickor fulla med SL-remsa, passerkort till jobbet, passerkort till gymmet och duschen, någon hundring till lunch och mobiltelefonen. Har jag glömt något nu? Har jag det jag behöver på jobbet?

Just det - reflexvästen får jag inte glömma!

3 kommentarer:

Ingmarie sa...

Jösses! det där kallar jag logistik på hög nivå! Bra att du kom ihåg reflexvästen. .-)

Miranda sa...

Underbart! Vad gör vi inte för att få löpträna?! ;D

Erik sa...

Imponerande. Intill stumhet imponerande.