lördag 12 november 2011

Lite råare kanske

Kundaliniyoga med bakgrundssorl och ett par rejäla smällar (ballonger?) att försöka ignorera. Föredrag om raw food. Krängande av träningsredskap, massagestavar, hudkrämer, hälsotidningar, naturgodis och gud vet allt. Jag har just spenderat 6 timmar i Älvsjö. Mässan "Allt för hälsan" pågår i dagarna tre.

Träffade LöparLisa, Skånskan-Sara och Ingmarie. Och hjälpte Erik lite som tack för att han fixat in mig gratis. Erik är generalagent för en fantastisk kontorsstol - Swoppern. Jag höll till i Eriks monter en stund och berättade för alla som orkade lyssna att jag älskar den stolen. För det gör jag. En stol gjord för rörelse och med stor frihetskänsla.Med mig hem tog jag ingen stol, men väl två svindyra flaskor från Klean Kanteen. Med mig hem tog jag också en tanke om att äta mer raw. Helt och hållet raw food är otänkbart för mig och inget jag varken vill eller tror på. Men lite mer råkost i vardagen ska jag ha in. Lite råare är nog betydligt sundare tänker jag.

Kunde inte låta bli. Så läckra! Den vita är en termosvariant med drick-lock till kaffe och den blå ska jag ha friskt, giftfritt (?) vatten i. Säljargumentet är nämligen att det rostfria materialet inte släpper ifrån sig gifter, vilket plast sägs göra. Jag faller mest för designen.

4 kommentarer:

Ingmarie sa...

Du vet väl att man aldrig ska säga aldrig.... ;-)

Patric sa...

Du skulle ha hört Claras kommentar om din nya vattenflaska! :)

anneliten sa...

Ingmarie, jag säger inte aldrig.

Patric, vad sa hon nu då? Beskt var det säkert...

Sara sa...

Kul att ses i lördags!!!

Och jag håller med om att swoppern var fantastisk. Om jag bara hade några tusenlappar som låg och skräpade... Eller en julklapp kanske... :)

Hoppas att foten hämtar sig :)