tisdag 22 november 2011

Motvilligt förtjust

Ännu fräschare än jag föreställt mig. Och mycket större. Rader av lockande löpband. Jag kör en provträningsvecka på nya SATS Huddinge.


Jag associerar av någon anledning till "You´ve got mail". Filmen där Meg Ryans lilla personliga bokhandel går under för Tom Hanks stora bokhandelskedja. Samtidigt som de båda blir inkognito-kära i varandra - över nätet. Jag vet inte om det finns någon Huddingehalls-ägare som kan bli kär i någon SATS-ägare, men det är definitivt en kamp mellan det lilla personliga och det stora effektiva. Ett "You´ve got mail" utan kärlekstvist. Jag ororar mig ännu mer för Huddingehallens överlevnad nu när jag verkligen varit inne på SATS. Till och med jag blir förtjust. Om än motvilligt.

Mitt första testpass får bli SatsCorePulse. Jag har ingen vidare koll på vad det är jag har bokat. Kondition blandat med core-träning låter det som. Att passet skulle vara lite step-liknande, men utföras på en instabil bräda var en överraskning. Lite trevande i början. Sedan kul och svettigt. Och nyttigt.

1 kommentar:

anneliten sa...

Fler läsare - färre kommetarer. Underligt. Gillar inte nollor så nu spräcker jag den här.