torsdag 10 maj 2012

Mellan målen

På mitt kontor i stan finns det godis. Alltid framme. I små skålar. På mitt förra jobb hade vi frukt. Det har vi inte här. Alltså är det ganska lätt hänt, i alla fall för mig, att godis slinker ner mellan målen. När magen börjar knorra och man inte har något vettigt mellanmål att ta till.

Jag tänker att jag ska ta med mig frukt hemifrån, men jag glömmer allt som oftast. Som back-up-åtgärd har jag därför laddat skrivbordslådan med proteinbollar som jag köpt på Blueberry. Jättegoda. Smakar som godis. Men lite nyttigare. Tror jag i alla fall.


Idag åt jag tidig lunch och väntar nu på ett sent besök. Jag behöver en proteinboll för att inte falla handlöst för kexchoklad, plopp och kolor. Jag inser att just jordnötsvarianten tycks som gjord för mitt kontor - omslaget matchar inredningen perfekt, med dess orange accessoarer. Hmm. Jag ska nog undvika just jordnötssorten i framtiden. Det får bli min lilla inredningsrevolt.

5 kommentarer:

Snorkkis sa...

Jag tycker du ska se det som tecken på att ni borde byta ut godisarna till proteinbollarna. Gott ser det ut i alla fall... men som vanligt är jag skeptisk till nyttigheten innan jag sett innehållsförteckningen.

bureborn sa...

Jösses! Jag skulle gå upp 10 kilo och få hål i alla tänder om jag jobbade på ditt kontor. Klarar inte att motstå suget om det finns sötsaker inom synhåll. Men det kanske skulle funka med den där energibollen. Ser ut som godis!

Lennart sa...

Vad modernt allting verkar vara på ditt kontor.....

På mitt kontor är vi inte så moderna. Vi har inga godisskålar, inga moderna möbler, inga oranga pennor, men..... Vi har en fruktkorg och den är bra :-).

Lisa sa...

Gott!
Personligen hat jag börjat köra på Swebars, Nutrilett-måltidsersättning och Allevo-bars mellan måltiderna. Är så trött på att bre alla dessa mackor! Hehe. Jag hoppas att de är lite nyttigare än godis de också. Men proteinbollar låter också som någonting för mig:)...

anneliten sa...

Snorkkis, jag tror våra besökare skulle bli lite undrande om godisskålen var fylld med proteinbollar. De är rätt stora.

Bureborn, det ÄR svårt att låta bli - särskilt när man börjar bli hungrig.

Lennart, jo det är modernt. Och designat.

Lisa, nämen fy för Nutrilett - de växer ju i munnen. De andra har jag aldrig testat. Proteinbollarna från Blueberry är mycket godare!