torsdag 5 juli 2012

Snapshots

Minisemester. Några snapshots från igår.


Före förmiddagslöpningen. Färdigfotograferat snart? Så att vi kan springa på den där berömda prins-stigen. Den som börjar i Halmstad och slingrar två mil längs kusten. David, som tränar mot milen sub40, är med om något nytt - han har aldrig sprungit så långsamt. Och aldrig pratat så mycket under ett löppass heller tror jag. Fast det var kanske jag och Ingmarie som babblade mest?


 Efter. Stranden vid Ingmaries sommarresidens.


Lite senare. Solig sandstrand i Haverdal.


 Sist på dagen. Pinsamma föräldrar på Ullevi. I väntan på Madonna skickar jag denna bild till våra tonårsdöttrar. Innan väntan blivit tillräckligt lång för att göra mig sur. 20.00 står det på biljetterna. Att konserter sällan börja i tid är ett faktum. Men 22.30 - det är liiite arrogant. Surheten går över snabbt. Madonna levererar en proffsig show som nog gör sig bäst i mörker så vi förlåter fördröjningen. Jag gillar inte allt dock. Låtsasdödande med blodsplatter? Och donnan känns som en stjärna i dalande. Men dansa kan hon.3 kommentarer:

Ingmarie sa...

För att vara "första gången" tycker jag allt han pratade på riktigt bra! ;-) Härligt att ni kom och jag har förmånen att få Davids sällskap även denna dag. :-)

anneliten sa...

Tack för underbar löptur Ingmarie!

Träningsglädje sa...

åh. härliga halmstad!