torsdag 1 november 2012

Dagens dubbel

Provade att kombinera pump och spinning idag. Pump först, spinning sedan. Seeeega cykelben. Osäker på om den kombon förtjänar en ny chans.

8 kommentarer:

Lennart sa...

Annelie - Du vet, jag är helt off när det gäller sånt här. Jag har ingen koll alls, men använder man benen i Pump? Är det Pump när man har en sån där pall som man går upp och ner på?

anneliten sa...

Hi hi... Pump (eller Body pump som det egentligen heter) är gruppträning med skivstång. Massor av benböj och utfall, med tung stång på axlarna, mattade ut mina ben. Det du tänker på heter Step, eller egentligen Step-up. Du får väl följa med mig någon gång :-)

Lennart sa...

Tack, där lärde jag mig lite... :-).

Jag kanske borde prova det där någon gång :-), men jag tycker vi samlar ihop ett gäng och springer ett intervallpass. Jag tror att Ingmarie och Staffan är lite sugna på det. Det kan bli kul!

anneliten sa...

Äsch, jag kan inte springa några intervaller nu. Är grymmeförsiktig med min löparkropp (de rester som finns kvar). Men i januari eller så - då hänger jag på.

Lennart sa...

Ja, men då tar vi det i januari :-)!

bureborn sa...

På F&S heter kombon skivstång/spin och finns i ordinarie utbudet. Fast sista benomgången på skivstångspasset är reducerad och spinningen kortad till en halvtimme. Då funkar det fint! Om än med småsega ben...

Anonym sa...

Pump suger verkligen musten ur benen! Så jag förstår definitivt din känsla!

Ingmarie sa...

Jodå. På´t igen!