måndag 20 januari 2014

Lite shopping kanske kan liva upp

Det var verkligen länge sedan jag köpte träningskläder som var till för något annat än löpning. I ärlighetens namn är jag inte så shoppinggalen när det gäller löparkläder heller. I alla fall inte enligt min egen måttstock. I alla fall inte i jämförelse med en del andra bloggare. Men idag...

Jag var ute efter två badrockar. En till mig och en till dottern. Dottern påstår att hon fick den rock hon använder dagligen när hon var typ 10 år. Nu är hon 18... Hmm. Lite kort i ärmarna är den kanske. Och lite sliten.

Själv har jag tappat bort min. Tappat bort vanan att använda och tappat bort själva rocken. Men en ingivelse sa mig att det nog kan vara mysigt att krypa i en badrock. Efter duschen efter ett eller annat body pump-pass. För det är ju ungefär det jag gör just nu - går på body pump (måste skärpa mig och bli lite mer varierad i lågpuls-träsket).

Jag hamnade på Åhléns övervåning. My god vilka fula, tantiga badrockar! Inte alls som de randiga jag spanat in på nätet. "På undervåningen finns de randiga" upplyste mig en expedit. "Mjuka hem-sortimentet". Eller nå´t.

Men. Mellan mig och rulltrappan finns massor av träningskläder. Till 30% rabatt. Snabbt river jag åt mig svarta Röhnisch tights. Shape utlovas. Och lite shape gav de. Snygga och sköna. Till det en tröja som snarare är "dölj" än "shape". Kanske aningen tantig. Men jag är ju tant.


Badrock Rand
Både träningskläder och badrock (dotterns också) är invigda. För min del under och efter ett body pump pass. Vad annars? Och jag är nöjd. Lite shopping kan liva upp.

7 kommentarer:

Snorkkis sa...

Lite hederlig shopping funkar alltid. Och du måste vara väldigt bra på att shoppa när 18-årig dotter ger dig förtroende att shoppa åt henne också.

Anna (Orka mera) sa...

Kul med lite nytt! Men morgonrock har jag också glömt bort att det finns. Jag är mer en mjukisbralla. Då slipper man kallt på underbenen.... :)

Rund är också en form! sa...

Jag är nog lite mer shoppingberoende. Men det är kul med nytt! Snygga! Inte tantig (tycker jag). Eller så är jag lite tantig, jag med. ;-)

anneliten sa...

Snorkkis, nja, en morgonrock vågar C överlåta åt mig att köpa. Allt annat i hennes garderob är noga utvalt och inhandlat av henne själv.

Anna, för mig funkar det eftersom jag drar på mig ett par pösiga, mysiga, långa ullstrumpor också :-)

Rund, du får gärna vara tant med mig :-)

bureborn sa...

Snygga, tycker jag! Och eftersom jag vägrar att gå med på att jag skulle vara tant, så är den inte tantig. :-)
Jag har en sån där lyxig, tjock badrock. Och ändå väljer jag hellre att dra på mig sambons noppiga morgonrock i fleece. Urful dessutom.

Lisa sa...

Åh, morgonrock är så mysigt! Min är dock extremt tråkig och svart... Din var snygg!! Och tröjan:)

På tal om shopping. Min jäkla väska väger typ ett ton och är SMOCKfull. Vete fasen hur jag ska ha plats för ett enda plagg till. Hehe.

anneliten sa...

Bureborn, så vad har du tänkt att sambon ska ha på sig då? Din morgonrock?

Lisa, Jag sa ju åt dig att inte packa så mycket :-) Och du sa "ja mamma" ;-)