torsdag 9 januari 2014

PINsamt

Alla dessa PINs. Som jag inte kan hålla reda på.

YogaGlo-lusten spirar. Jag rullar ut mattan. Tar fram iPaden. Medan jag har befunnit mig på andra sidan jordklotet har iPaden laddat ur. Förutseende nog laddade jag mackapären redan igår. Förutseende nog förstod jag att YogaGlo-lusten skulle spira. Eller lusten att glo på Modern family i sängen. För det är ungefär de två saker jag använder min ganska nyinförskaffade iPad till...

SIM-kort låst... Men! Jag inser att min iPad aldrig varit urladdad förut. Jag inser att jag nog bara låst upp SIM-kortet en enda gång - när jag satte i det. Och jag inser att jag inte har en ANING om koden.

Alla dessa PINs. Som jag inte kan hålla reda på.

Jag river runt i diverse lådor. Efter det där kortet som SIM-kortet satt i. Och som jag tror det finns en PIN på. Nowhere to be found. Suck. Jag KAN inte hålla reda på alla PINs. Hur kan någon hålla reda på alla PINs? Dubbelsuck. Min ordningssamme P - han som vet var han har alla sina PINs, tittar lite roat på mig. Men han säger inget. Vågar väl inte.

Jag gräver i min datorväska. Längst ner i botten ligger ett kort. Ett sådant med ett hål där ett SIM-kort suttit. Hur och varför det kortet hamnat just där har jag ingen aning om, men det står fyra små siffror på. YES!

Jag väljer "Disco in your hips". YogaGlo-lusten spirar. Och nu vet jag var jag har lagt kortet med PIN-koden. På ett bra ställe.


2 kommentarer:

Erik sa...

P må ha koll på sina PINs, men du har bättre lokalsinne! ;-)

anneliten sa...

Erik, eftersom jag sköter kartan när vi är ute och far så kanske jag kan be P hålla reda på mina PINs?