tisdag 16 juni 2015

Vågar prova något nytt

Hela våren har jag sneglat. På de där svettiga och rosiga människorna som kommer ut ur salen efter Cirkel-passen. Själv har jag inte riktigt vågat. Det har känts lite för tufft. För trots allt får jag ju (eller vågar för den delen) inte köra hur hårt som helst. Och hårt har det verkat.

Fullt blir det också. På noll-tid. De är så populära de där cirkel-passen. Jo, jag vet knepet för hur man bokar populära pass (hemligt), men det har liksom känts som ett extra motstånd med en fullproppad sal och jag som enda, otränade, nybörjare. Men idag. Idag såg jag att passet var långt ifrån fullt. Folk är väl sommarsåsiga antar jag. Och då fick jag lust. Lust att prova något nytt.

Eller nytt och nytt. 15 övningar per varv. 30 sekunder per övning. Tre varv. Burpes. Upphopp. Knäböj. Höga knän. Hantelpress. Grodhopp. Och så vidare. Ingen rocket science. Ingen träningsrevolution. Men så ofattbart jobbigt. Nu BLIR det ju inte jobbigare än man gör det på denna typ av pass, men jag är inte den som slöar när en kvinna med blonda flätor, visselpipa i munnen och militärisk uppsyn skriker på mig (och alla andra) att vi kan bättre.

Ja, jag kommer tillbaka. No longer a rookie.

Inga kommentarer: