måndag 22 oktober 2012

Central park, Hyde park och...

Jag är på förmiddagsmöte i Koppartälten i Hagaparken. I min bil ligger tights, tröja och sportBH och väntar. Jag kränger på mig dem halvliggandes i baksätet. Byter mockastövlarna mot mina Adidas marathon. För man vill ju passa på.

Jag har sprungit ganska många gånger i Central park. Jag har sprungit ett par gånger i Hyde park. Men jag har aldrig tidigare sprungit i Hagaparken. Det är klart jag måste ta vara på tillfället. Ett litet lunchäventyr på trettio minuter plus några. Underbart skönt. Hoppas på fler förmiddagsmöten här.

Ganska diskret ändå. Staket som avgränsar mina möjliga löpvägar från Prinsessans domäner. Vakten blänger lite. Oj, man fick visst inte fotografera...

Otroligt sköna stigar. Ganska kuperat på sina ställen, men inte just här. Aningen "naturligare" känsla än både Hyde park och Central park tycker jag nog. Men var park har sin charm. Central park är ändå något speciellt, med sina skyskrapor runtom.

6 kommentarer:

Johanna sa...

Åh, jag väntar på att få uppleva Central Park. Åker dit över nyår :) Men Hagaparken såg nog helt okej ut den också;)

Snorkkis sa...

Hagaparken är väldigt vacker. Och backig! Skönt att få sig en tur där. Och framförallt - bra jobbat med ombytet i bilen :) . Ingen bild på det?

Lisa sa...

Äsch vad överdrivet att inte få fota med en liten mobilkamera... det är ju skillnad om man sitter och lurar med värsta teleskop-objektivet, hehe...

Fina bilder i alla fall!

Ingmarie sa...

Vad härligt! Men jag håller med dig. Central Park är allt bra speciell. Lite som att springa i en film. :-)

Carina sa...

Hagaparken är fin!! Jag jobbar vid Norrtull så Hagaparken är typ hemmaplan :)!

anneliten sa...

Johanna, lyllos dig!

Snorkkis, nä ingen bild på det :-) Om jag inte blev smygfotad av någon annan. Det var lite folk på parkeringen men jag vägrade vara blyg.

Lisa, tänkte mig nog att det var mer av en säkerhetsgrej än paparazzi-rädsla - att inte få fotografera möjliga inklättringsställen eller nåt. Men vad vet jag.

Ingmarie, ja visst har man sett några filmer där det springs i central park.

Carina, fantastiskt lyxigt! Inser att jag inte har så långt till Djurgården från mitt kontor - kanske ska ta och prova en sådan runda någon dag.