torsdag 25 oktober 2012

Räckte till halv 3

Ibland köper jag min lunch på Blueberry. Och äter vid datorn. Äter. Jag har aldrig tidigare vågat mig på att dricka min lunch. Förrän idag.

Blueberry har massor av Smoothies med namn som "Drink your greens" eller "Gojidelicious". Nybörjare som jag är väljer jag "Blueberry lifestyle" - företagets signatur-smoothie.

Så här såg det ut på mitt skrivbord vid 11.30 idag. Uppdrucken, mycket välsmakande, smoothie.

Jag frågar oroligt om jag verkligen kommer att hålla mig mätt. Och blir försäkrad om att jo, det kommer jag. För säkerhets skull slänger jag ner en proteinboll som nödproviant om hungern slår till. Halv tre behöver jag nödprovianten. Men å andra sidan brukar jag bli mellanmålshungrig vid den tiden hursomhelst. Så kanske funkar det med flytande föda? Bra i så fall. För en smoothie är väldigt behändig när man "äter" lunch vid datorn.

4 kommentarer:

Snorkkis sa...

Ja men varför inte. Har nog aldrig druckit lunch, om inte någon soppa räknas (som jag så klart ätit med sked). Får man då inte sug efter salt om smoothien är mer fruktig/ bärig?

Löpning & Livet sa...

De där brukar jag ta till efterrätt någon dag när jag vill lyxa lite :) Skulle ALDRIG klara mig på bara en smoothi till lunch!

bureborn sa...

Verkar iofs praktiskt och tidseffektivt. Och gott! Men jag är glad att jag i princip aldrig måste äta vid datorn. Gillar att knapra på saker. Och tjattra vid lunchbordet.

anneliten sa...

Snorkkis, den är inte så söt faktiskt. Inge tillsatt socker där tror jag.

Andréa, jag tror inte jag gör om det faktiskt, blev rätt hungrig.

Bureborn, det händer att jag är ensam på mitt lilla kontor, som som max rymmer tre pers. Trist att äta ensam - hellre ensam framför datorn än ensam på restaurang faktiskt.